/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Kia elindította otthontöltési programját

A Kia Hungary a mai napon elindította Otthontöltési programját Magyarország piacvezető elektromobilitási szolgáltatójával, az MVM Mobiliti Kft.-vel. A megállapodás értelmében a Kia komplex szolgáltatást nyújt plug-in hibrid és elektromos autót vásárló és használó ügyfeleinek.

Kia x Mobiliti együttműködés 1

A Kia Otthontöltési programja, mely a márkakereskedői hálózaton keresztül érhető el, két részből áll: a fali töltőből és a telepítési szolgáltatásból. A koreai cég rendkívül fontosnak tartja a Mode 3-as töltési megoldást (fixen áramkörbe kapcsolt töltőberendezés, kommunikáció a jármű és a töltő között), mert ez az otthoni töltés legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja, és amely a Kia márkához méltó megoldás mind termék, mind pedig szolgáltatás oldalról.

A program keretén belül a Kia a Wallbox Chargers cég termékét, a Wallbox Pulsar Plust kínálja ügyfeleinek fehér, illetve fekete színben, valamint 3 év garanciával, 7,2, 11 vagy 22 kilowattos töltőteljesítménnyel. A kényelmes használat érdekében a töltők 5 vagy 7 méter hosszú kábellel, és Type 2 csatlakozóval szereltek, illetve 1 vagy 3 fázisra fixen beköthetőek, hisz így szavatolható a Mode 3 töltési biztonság.

Kia x Mobiliti együttműködés 2

A töltőkhöz okostelefonra letölthető applikációt kínál a gyártó, mely az eszközzel Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n kommunikál, tehát valós időben bárhonnan vezérelhető, monitorozható, időzíthető, és valós idejű statisztikákat mutat. A töltőt az applikációból zárolni is lehet, elkerülve az illetéktelen töltést.

A program másik része a telepítési ajánlat, mellyel – az MVM Mobiliti Kft.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően – komplex megoldást, és nem csak egy fali töltőberendezést kínál a Kia. A telepítési csomag ára Magyarország egész területén egységes.

A Kia 2026-ig 11 új, tisztán elektromos hajtású modellt vezet be világszerte, illetve egyre több alternatív hajtást kínál már meglévő modelljeihez. Az MVM Mobilitivel kötött megállapodás az ilyen típusú autók használóinak kínál komplex, kényelmes és biztonságos szolgáltatást.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/