/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A PSA Csoport villanyfurgonjai kapták az Év Nemzetközi Kisteherautója díjat

2020. december 18. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A PSA Csoport új elektromos hajtású kisteherautóinak ítélték oda idén az Év Nemzetközi Kishaszonjárműve díjat. A Peugeot e-Expert, a Citroën ë-Jumpy és az Opel Vivaro-e egy éven keresztül viselhetik karosszériájukon az Év Kisteherautója díj logóját.

Az Év Nemzetközi Kisteherautója (International Van of the Year) tulajdonképpen a legnevesebb díj, melyet egy kisteherautónak odaítélhetnek. A nyertest minden évben egy 25 tagú, szakújságírókból álló nemzetközi (Európa, Oroszország, Törökország) zsűri választja ki, melynek tagjai 25 szakmai folyóiratot képviselnek.

Az új generációs furgonok stílusukban, méreteikben, a rendelkezésre álló rakodókapacitásban és a hasznos terhelhetőségben megegyeznek a hagyományos változatokkal. Tisztán elektromos hajtásuk révén azonban rendkívül kényelmes a vezetésük és a korlátozott behajtási zónákba, illetve a belső városrészekbe is behajthatnak.

A vállalkozók napi útjaik függvényében megválaszthatják a számukra ideális hatótávot. A rendelkezésre álló kétféle hatótávolság a szegmensben uralkodó igények túlnyomó többségét kielégíti, függetlenül attól, hogy az ügyfél építkezésekre jár, házhozszállítást végez vagy személyszállításra használja az autóját. Az 50 kWh-s akkumulátor 230 km, a 75 kWh-s akkumulátor 330 km WLTP szerinti hatótávolságot biztosít.

A háromféle hosszméret, az 1,90 méteres magasság, a hasznos terhelés és térfogat, valamint a variálhatóság tekintetében a modellek semmiben sem különböznek a hagyományos változatoktól: a hasznos térfogatuk akár 6,6 m3, a hasznos teherbírásuk pedig akár 1275 kilogramm is lehet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/