/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A PSA Csoport villanyfurgonjai kapták az Év Nemzetközi Kisteherautója díjat

2020. december 18. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A PSA Csoport új elektromos hajtású kisteherautóinak ítélték oda idén az Év Nemzetközi Kishaszonjárműve díjat. A Peugeot e-Expert, a Citroën ë-Jumpy és az Opel Vivaro-e egy éven keresztül viselhetik karosszériájukon az Év Kisteherautója díj logóját.

Az Év Nemzetközi Kisteherautója (International Van of the Year) tulajdonképpen a legnevesebb díj, melyet egy kisteherautónak odaítélhetnek. A nyertest minden évben egy 25 tagú, szakújságírókból álló nemzetközi (Európa, Oroszország, Törökország) zsűri választja ki, melynek tagjai 25 szakmai folyóiratot képviselnek.

Az új generációs furgonok stílusukban, méreteikben, a rendelkezésre álló rakodókapacitásban és a hasznos terhelhetőségben megegyeznek a hagyományos változatokkal. Tisztán elektromos hajtásuk révén azonban rendkívül kényelmes a vezetésük és a korlátozott behajtási zónákba, illetve a belső városrészekbe is behajthatnak.

A vállalkozók napi útjaik függvényében megválaszthatják a számukra ideális hatótávot. A rendelkezésre álló kétféle hatótávolság a szegmensben uralkodó igények túlnyomó többségét kielégíti, függetlenül attól, hogy az ügyfél építkezésekre jár, házhozszállítást végez vagy személyszállításra használja az autóját. Az 50 kWh-s akkumulátor 230 km, a 75 kWh-s akkumulátor 330 km WLTP szerinti hatótávolságot biztosít.

A háromféle hosszméret, az 1,90 méteres magasság, a hasznos terhelés és térfogat, valamint a variálhatóság tekintetében a modellek semmiben sem különböznek a hagyományos változatoktól: a hasznos térfogatuk akár 6,6 m3, a hasznos teherbírásuk pedig akár 1275 kilogramm is lehet.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/