/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az ABB bemutatta a világ leggyorsabb töltőberendezését

2021. szeptember 30. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Az ABB piacra dobja innovatív all-in-one elektromos járműtöltő berendezését, mely a piac jelenleg leggyorsabb töltője. A Terra 360 típusú modulrendszerű töltőberendezés egyszerre akár négy gépjármű töltésére is alkalmas, leadott maximális teljesítménye 360 kW, és legfeljebb 15 perc alatt képes teljesen feltölteni bármilyen elektromos járművet.

ABB_launches_Terra_360_usecase_commercial_fleet

Az Európában 2021 végén, míg az USA-ban, Latin-Amerikában, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben 2022-ben kereskedelmi forgalomba kerülő Terra 360 típusú járműtöltő berendezést az elektromos járművek vezetőinek mindennapi igényeit és elvárásait szem előtt tartva tervezték meg. A Terra 360 a töltés minden korábbinál nagyobb sebességét kényelemmel párosítja, és mindezt némi családias jelleggel fűszerezi.

ABB_launches_the_worlds_fastest_electric_car_charger

A berendezés innovatív jelzőfényes rendszere végigvezeti a felhasználót a töltés folyamatán, továbbá kijelzi az elektromos jármű akkumulátorának mindenkori töltöttségi állapotát (SoC) és az optimális töltöttségi szint eléréséig hátralevő időt. A világ leggyorsabb töltőberendezése kerekesszékkel is megközelíthető, és ergonomikus kábelkezelő rendszere segít a vezetőnek gyorsan, ugyanakkor minimális erőfeszítéssel csatlakoztatni járművét.

ABB_launches_Terra_360_usecase_refueling_station_station

A Terra 360 típusú töltőberendezés személygépkocsik, furgonok és tehergépkocsik töltésére is alkalmas. A Terra 360 töltők teljesen személyre szabhatók. A berendezést megvásárló cégek igény szerinti fóliázással, illetve a LED-es égősorok színének megváltoztatásával tudják a maguk arculatához igazítani annak külső megjelenését. Videók lejátszásához és képek megjelenítéséhez a berendezésbe egy 27”-os reklámképernyő is beépíthető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/