Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beárazták az elektromos Hondát

2019. szeptember 10. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

Nyilvánosságra hozta vadonatúj elektromos autójának árait a Honda. A modell sorozatgyártású változatát ma leplezik le a Frankfurti Autószalonon, méghozzá azt követően, hogy nyáron már Németországban bemutatták a prototípust. A 136 lóerős alapmodell bruttó ára 9 599 000 forint, míg a 154 lóerős, gazdagabban felszerelt Honda e Advance 10 999 000 forintba kerül.

Hogy minél szélesebb körben elterjedhessen a nullemissziós Honda, a márka hazai importőre tárgyalásokat kezdett egy kedvező hitelkonstrukció kidolgozására is pénzügyi partnerével a Honda Financial Services-zel.

Mivel az Angliában, Franciaországban, Németországban, illetve Norvégiában élő vásárlóknak lehetőségük volt jelezni a vásárlási szándékukat a mai naptól kezdve véglegesíthetik a megrendelésüket a helyi márkakereskedőjüknél, hogy a tervek szerint 2020 első felében átvehessék az elektromos Hondát. Magyarországon a mai nappal kezdődően van lehetőség a Honda e és a Honda e Advance megrendelésére a Honda dedikált márkakereskedőinél.

A Honda villanyautójára egyébként hatalmas az érdeklődés, a prototípus bemutatkozása óta több mint 40 ezren jelezték vásárlási szándékukat.

(A feltüntetett árak a hatályban lévő állami pályázatban rögzített vissza nem térítendő legmagasabb állami támogatással csökkentettek árak.)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Zöld autó

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!