/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Budapesten is megmutatta magát a BMW iX3

2020. december 17. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

A hazai kereskedésekben jövő év elejétől elérhető, tisztán elektromos hajtásláncú, sportos vezethetőséget, valamint az X3 modell kényelmét, funkcionalitását és helykínálatát együttesen kínáló BMW iX3 az Eiffel Műhelyház lenyűgöző környezetében került lencsevégre.

A BMW Group Magyarországgal kiemelt stratégiai partnerségi kapcsolatot ápoló Magyar Állami Operaház új gyártási, logisztikai és művészeti központjában, az Eiffel Műhelyházban és azt körülölelő impozáns méretű ipari műemléki környezetben egy exkluzív fotósorozat készült a BMW iX3-ról. A BMW X3 a bajor prémiumgyártó első olyan modellje, amely hagyományos benzin- és dízelmotorokkal, plug-in hibrid hajtáslánccal és tisztán elektromos meghajtással is elérhető.

Az első tisztán elektromos meghajtású BMW kompakt SUV új elektromos rendszerének energiafelvétele és energialeadása 30 százalékkal haladja meg a BMW Csoport jelenleg elérhető, tisztán elektromos meghajtású modelljeiben használt megoldást. A hajtáslánc maximális teljesítménye 210 kW/286 lóerő, 400 Nm csúcs forgatónyomatékát pedig a legtöbb mai elektromos motorral ellentétben még a legmagasabb fordulatszám-tartományban is képes leadni.

A 80 kWh bruttó kapacitású nagyfeszültségű akkumulátor egyetlen feltöltésével a WLTP szabvány szerint 460 kilométer megtételére képes. A BMW X3 hagyományos kiviteleihez képest lényegesen gazdagabb alapfelszereltséget kínáló BMW iX3 modell 22 990 000 forintos bruttó kiskereskedelmi áron 2021 elején érkezik a hazai kereskedésekbe.

A hivatalos átadására váró Eiffel Műhelyház a Magyar Állami Operaház új gyártási, logisztikai és művészeti központja. A Budapest mértani középpontjától nem messze, a MÁV egykori Északi Járműjavító területén barnamezős beruházásként megvalósult komplexum nemzetközi szinten is egyedülálló létesítmény: egyszerre szolgál próba- és játszóhelyként, gyűjti egy fedél alá az Opera díszlet- és jelmezgyártó, valamint raktározó kapacitását, továbbá látogatóközpontként bemutatja azokat az egyedi kézműves színházi szakmákat, amikkel a közönség más körülmények között talán sosem találkozhat. Mindezek helyszíne egy, az Operaházzal csaknem egyidős, impozáns méretű ipari műemléki környezet, amelyet a múlt értékeit megőrizve, a 21. század igényeinek megfelelve alakítottak ki, felszerelve napjaink legkorszerűbb színházi technikájával.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/