/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy villanymotoros C40 Recharge modellt dob piacra a Volvo

2022. március 08. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo átdolgozta XC40-es modellcsaládját; a változások sorában a leglátványosabb a tisztán elektromos XC40 Recharge külső megújulása. Emellett bemutatták a tisztán elektromos C40 Recharge egy villanymotoros változatát is.

Hogy a típus előremutató formavilágát és modern karakterét még inkább megerősítse, a Volvo Cars formatervezői átdolgozták az XC40 modellcsaládot. Az új első lökhárító és a keret nélküli hűtőmaszk bevezetésével a tisztán elektromos XC40 Recharge igazodik a C40 Recharge megjelenéséhez, így a Volvo Cars elektrifikációs törekvéseit jelképező modellpáros egységesen léphet fel.

A jellegzetes Thor kalapácsa fényszórókat ultramodern pixel LED világítás-technológia egészíti ki. Ez automatikusan alkalmazkodik a jármű előtti forgalomhoz, és a többi autós elvakítása nélkül biztosít optimális megvilágítást.

Ezen túlmenően a tisztán elektromos XC40 Recharge modellhez opcióként prémium bőrmentes kárpitozás, továbbá új karosszériaszínek és keréktárcsák választhatók, így az ügyfelek még inkább saját ízlésükhöz alakíthatják az autót.

Az új egymotoros, fronthajtású C40 megjelenésével négytagúra bővül a vállalat tisztán elektromos modellváltozatainak kínálata. Ezzel a vállalat fontos lépést tesz azon célkitűzésének megvalósítása felé, hogy 2030-tól kizárólag tisztán elektromos autókat forgalmazzon.

Az egy villanymotoros C40 Recharge 69 kWh kapacitású akkumulátor-csomagot kap; várható hatótávolsága elérheti a 434 kilométert (WLTP norma szerint.) Az akkumulátor gyorstöltővel körülbelül 32 perc alatt tölthető 10%-ról 80%-ra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/