/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Elektromos hajtású mikrobuszt készít a Volkswagen

2016. december 23. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Detroitban, a január 8-22 között sorra kerülő Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon a Volkswagen bemutatja az I.D. modellcsalád újabb változatát, amely az előzetes részletfotók alapján egy mikrobusz lesz. A korábban leleplezett I.D.-hez hasonlóan e koncepcióautó alapja is a moduláris elektromos platform.

Az I.D. szeptemberi, a párizsi autószalonon történt bemutatása óta ez a rövidítés  testesíti meg a Volkswagen  teljesen hálózatba kapcsolt,  teljesen elektromos hajtású autóinak új nemzedékét. Az I.D. mindezek mellett a világos formatervezési nyelvet, a letisztult formákat, és az ideális belső tér koncepcióját adja a Volkswagenre jellemző minőséggel.

Ez az I.D. tanulmányautó a jövőben képes lesz teljesen önálló, vezető nélküli közlekedésre is. Az elektronikusan visszahúzódó kormány a Volkswagen embléma megnyomásával eltűnik a műszerfalban. Miközben a vezető pihen, a lézer-szkennerek, ultrahang vezérlésű radarérzékelők és kamerák figyelik a többi közlekedőt és a  környezetet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

idKálecz Károly
2016-12-24 - 10:00

Azért tájékoztató árat közölhettek volna, hogy mi Magyarok is képbe legyünk


*/