/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos kompakt SUV-t épített a Volkswagen

2020. március 03. 19:20   |   Autoblog
címkék:  

Valósággá válik az ID.CROZZ show-modell, hivatalos neve pedig ID.4. A Volkswagen első tisztán elektromos SUV-ja a tervek szerint még 2020-ban megérkezik, az ID.3 után így már az új moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő második modell számára ketyeg a visszaszámlálás. Az ID.4 modellt Európában, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban fogják gyártani és értékesíteni.

The new Volkswagen ID.4

Az ID.4 először hátsókerék-hajtással érkezik a piacra, amelyet elektromos összkerékhajtású változat is követ majd. Mint minden MEB-modell, kompakt elektromos hajtástechnikájának köszönhetően az ID.4 is különösen tágas utastérrel szolgál. A nulla károsanyag-kibocsátású jármű vezetőterét letisztult felépítés és következetes digitalizáció jellemzi, kezelése pedig messzemenőkig az érintőfelületeken, valamint az intelligens és intuitív hangvezérlésen keresztül zajlik.

The new Volkswagen ID.4

Az ID.4 és az ID.3 egyaránt jelentős mérföldkő a Volkswagen számára azon az úton, amely a márka 2050-ig megvalósítandó teljes széndioxid-semlegessége felé vezet. A Volkswagen-paletta széndioxid-kibocsátását a tervek szerint már 2025-re harmadával kell csökkenteni. A Volkswagen jelenleg egymilliárd eurót invesztál kínálata elektromossá alakításába, illetve hibridmodelljei számának növelésébe, ugyanis ezen technológiák volumenmodellekben alkalmazása nagymértékben hozzájárul a flottaemisszió csökkentéséhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/