/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fotókon a Kia EV6, a márka új korszakot hozó villanyautója

2021. március 09. 19:05   |   Autoblog
címkék:  

A Kia közzétette az EV6, a márka első, kifejezetten elektromos hajtásra tervezett modelljének első hivatalos fotóit. Az újdonság az első Kia a márka globális elektromos padlólemezén (E-GMP). Az EV6 a márka elektromos autózás felé vezető útjának, és ehhez kapcsolódó átalakulásának indító modellje.

A brand átalakulásának fontos részeként a márka első tisztán elektromos modelljének bevezetésével egy időben új típusnév-rendszer is megjelenik. A világ valamennyi piacán használatos új elnevezések rendszere egyszerű felépítésű, logikus és átlátható.

A márka valamennyi elektromos modelljének típusneve EV-vel kezdődik majd, így mindenki számára azonnal egyértelmű és könnyen azonosítható, hogy ezek a Kiák tisztán elektromos hajtásúak. A betűket követő szám a modell helyét és rangját is mutatja a kínálatban.

Az EV6 a Kia új márkaszlogenjének (Movement that inspires) első kézzel fogható megtestesülése. A premier 2021 első negyedévében várható.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/