/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jöhet az elektromos Ford furgon

2009. március 26. 14:11   |   Autoblog
címkék:  

Az idei Genfi Autószalonon a Ford egy különleges Tourneo Connect furgont állított ki – a kocsiba működőképes, hálózatról tölthető elektromos hajtásláncot (BEV) szereltek. A gyártó közölte, amennyiben elegendő érdeklődés mutatkozik iránta, partnereivel közösen sorozatgyártású modellé alakítja a kedvelt kisáruszállítót. Az elektromos Tourneo Connect személyszállító változata ideális lenne taxinak vagy például hotelek által használt minibusznak is.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Európában a Ford némileg más stratégiát követ. Itt a vállalat továbbra is a megfizethető árú, fenntartható mobilitást garantáló Ford ECOnetic ultra-alacsony CO2 kibocsátású dízelmotoros és a Ford Flexifuel járművek (FFV) széles palettájára alapoz, 2010-ben pedig megérkezik a Ford EcoBoost közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltős benzinmotorok új palettája, amelyek akár 20 százalékkal csökkentik a fogyasztást és 15 százalékkal mérséklik a CO2 emissziót. Azért az elektromos járművekre vonatkozó globális terv Európára való kiterjesztésén is dolgoznak; a Tourneo Connect BEV praktikus első lépés lenne ezen az úton.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/