/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a fekete Nissan Leaf

2016. november 08. 19:40   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan limitált kiadást dob piacra a villanyhajtású Leafből. A Black Edition, azaz fekete kiadás elsősorban éjfekete fényezéséről és szintén fekete könnyűfém felnijeiről ismerszik meg.

A Nissan Leaf Black Edition nevéhez hűen teljesen fekete, merőben új színben tűntetve fel a derék villanyautót. A Leaf ebben az árnyalatban meglehetősen szokatlan, eddig jobb híján fehérben és világoskékben láthattuk az autót. A fekete külső fényezéshez ráadásul fekete 16 colos könnyűfém keréktárcsákat társítottak, a tükörházakat is feketére mázolták, lesötétítették a hátsó ablakokat és a légterelő szárnyat.

Az autó felszereltsége is exkluzív, az alapellátmány része például a teljesen LED-es fényszórók, a kék szegélyvarrású szőnyegek, a 360 fokos kamerarendszer, továbbá a NissanConnect EV telematikai rendszer.

A limitált kiadású modell értékesítése jövő márciusban indul és augusztusig tart. A Nissan Leafből egyébként 2010-es bemutatása óta 240 ezret adtak el a világon, Európában 64 ezer darab fut belőle. Ezzel a legnépszerűbb villanyautó a világon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/