/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két éven belül már 200 elektromos modellből választhatunk

2019. július 19. 15:41   |   Autoblog
címkék:  

Jelentősen gyorsul a következő két évben az elektromos autók európai kínálata. 2021-re már 210 modell közül választhatnak majd a vásárlók.

A brüsszeli Transport&Environment kutatóintézet felmérése emlékeztet, hogy míg 2018 végén még csak 60 elektromos meghajtású európai autómodell volt elérhető földrészünkön, azok száma most rohamosan növekszik. A tanulmány különböző piackutatók felmérései alapján arra a következtetésre jut, hogy 2021-re a teljesen elektromos meghajtású kocsikból 92 típus lesz elérhető, míg a plug-in hibridek száma 118-ra nő. elektromos autó egyetem mobilis tető 05

Az előjelzés emellett abból indul ki, hogy 2025-re a gyártott kocsik ötöde, pontosabban 22 százaléka, árammal működik majd. A környezetvédelmi szakemberek szerint ez elegendő lenne arra, hogy elérjék a káros-anyagok kibocsátásának korlátozásra vonatkozó normákat.

A kutatók nem várnak érdemi változást más alternatív energiaforrással működő autóknál. Üzemanyagcellás kocsikból 2025-ig összesen csak 9.000 új európai jármű kerül forgalomba, míg a földgázzal hajtottak száma csökken: azok a 2020-as években csak 1 százalékkal szerepelnek majd az európai autógyártásban. (Forrás: NGIN Mobility)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/