/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kizárólag elektromos autókat gyárt 2030-tól a Volvo

2021. március 02. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo Cars feltett szándéka, hogy a prémium elektromos járművek gyorsan növekvő piacának vezető szereplőjévé váljon, és ezzel összefüggésben 2030-ra teljes mértékben elektromosautó-gyártóvá kíván fejlődni. A vállalat ekkorra kizárólag tisztán elektromos autókat kíván értékesíteni, globális portfoliójából pedig az összes, belső égésű motorral szerelt gépkocsit száműzi – beleértve a hibrideket is.

A vállalat döntése részben azon a véleményen alapul, hogy a jogalkotás, valamint a kiváló minőségű, elérhető töltő infrastruktúrák gyors térnyerése felgyorsíthatja a tisztán elektromos járművek elfogadását.

A Volvo Cars amellett, hogy átáll a tisztán elektromos hajtásláncokra, a Care by Volvo program égisze alatt minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet az online értékesítésre, valamint a teljesebb körű, vonzó és áttekinthető ügyfélajánlatokra is. A tisztán elektromos modellek csak az interneten keresztül lesznek elérhetők.

Az elkövetkező években a Volvo számos további elektromos modellel lép piacra, és ez még csak a kezdet. Már 2025-re a vállalat globális eladásainak az 50 százalékát teszik majd ki a tisztán elektromos járművek, míg a fennmaradó 50 százalékot hibrid modellek adják. 2030-re pedig minden újonnan eladott Volvo elektromos lesz.

Új kereskedelmi stratégiájának részeként a Volvo Cars komoly beruházásokkal fejleszti online értékesítési csatornáit, drámai mértékben leegyszerűsíti termékkínálatának szerkezetét, valamint átlátható, fix árképzési modelleket alkalmaz.

Elektromos Volvo gépkocsi online vásárlása során a járműhöz olyan praktikus gondoskodási csomagot nyújtanak át az ügyfeleknek, amely az autóhasználat minden aspektusát lefedi, a karbantartástól kezdve a garancián át az asszisztencia szolgáltatásokig, a biztosítástól (ahol elérhető) az otthoni töltési lehetőségekig.

A vállalat központi online értékesítő felülete, a volvocars.com a vállalat törekvéseivel összhangban radikálisan leegyszerűsödik, és ezzel párhuzamosan az ügyfelek jóval kevesebb lépésben regisztrálhatnak elektromos Volvóra.

Az ügyfelek olyan vonzó, előre konfigurált Volvo modellek közül választhatnak, amelyek kényelmesen és praktikusan megrendelhetők, majd gyorsan átadhatók. Az átlátszó, fix árazási modell alkalmazásával tovább javítható a folyamat praktikuma és egyszerűsége. Ez a megoldás feleslegessé teszi az alkudozást, fokozza az átláthatóságot, és bizalmat ébreszt.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/