/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már a VI. és VII. kerületben is elérhető rollermegosztó szolgáltatás

2021. október 11. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

Alig egy hónappal a budapesti indulást követően tovább bővíti működési területét a fővárosban Európa vezető mikromibilitási rollermegosztója. Felhasználóbarát és biztonságos megoldásainak köszönhetően a TIER klímasemleges elektromos rollerjei hamar népszerűvé váltak a VIII., IX. és XI. kerületekben, így a német társaság az érintett önkormányzatokkal előzetesen egyeztetve a VI. és VII. kerületben is elérhetővé tette szolgáltatását.

TIER V_2

Európa vezető mikromobilitási szolgáltatója szeptember elején érkezett Budapestre, és a kedvező fogadtatásnak köszönhetően immár 1000 darab elektromos rollerből álló flottával van jelen a VIII., IX. és XI. kerület közterein. A szolgáltatás iránti látványos érdeklődés eredményeképpen, alig néhány hét után a VI. és VII. kerületben is elérhetővé váltak a berlini székhellyel rendelkező vállalat elektromos járművei.

A legmodernebb, újgenerációs “TIER V” elektromos rollereket hamar megkedvelték a fővárosiak, ugyanis széles kerekeinek köszönhetően a szűkebb utcákban, illetve a térköves útszakaszokon is biztonságosan lehet vele haladni. A hármas fékrendszer, dupla kézifék, erős fényű lámpa és irányjelzők együttese pedig kiváló felhasználói élményt kínálnak a rollerezőknek.

TIER_Budapest

Az e-rollerezők ezentúl a Hősök terétől egészen a Nyugati pályaudvarig eljuthatnak megszakítás nélkül, vagy akár a Keleti pályaudvar és Corvin negyed közötti szakaszt is megtehetik a TIER járművek segítségével, amellyel elkerülhetik a felesleges autóhasználatot, és az abból adódó károsanyag-kibocsátást. A bővüléssel az ingázók számára is gyors, könnyen hozzáférhető és fenntartható utazási megoldást kínál a mikromobilitási szolgáltató. Az utazás végeztével a felhasználók a VII. kerületben bárhol parkolhatnak, míg a VI. kerületben ez a főutak mentén lehetséges. A TIER egy külön, a járművek szabályos parkolásának ellenőrzésére dedikált csapattal is rendelkezik.

A TIER rollereket a mobilapplikáció letöltése után 250 forintos feloldási díj ellenében percenként 50 forintért vehetik igénybe a felhasználók. A fizetés bankkártyával és a PayPal rendszerén keresztül egyaránt lehetséges.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/