/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már itthon is elérhető a KiaCharge töltési szolgáltatás

2022. április 30. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A KiaCharge már Magyarországon is elérhető, mellyel egyszerűbbé válik az elektromos és plug-in hibrid Kiák publikus töltése.

19305-KiaSoulEV64kWhMaxx

A Kia elindította a KiaCharge pán-európai integrált nyilvános töltési szolgáltatását. Ezzel a márka akkumulátoros elektromos járműveinek és plug-in hibrid elektromos járműveinek tulajdonosai hozzáférhetnek Európa legnagyobb töltőhálózatához, mellyel egyetlen kártyán és egy alkalmazáson keresztül élvezhetik az egyszerűsített fizetési megoldást. A szolgáltatás minden ügyfél számára vonzó tarifákat kínál, amelyek az egyéni töltési preferenciákhoz igazodnak.

A Digital Charging Solutions-szal (DCS) együttműködve a KiaCharge mintegy 340 000 töltési ponthoz biztosít hozzáférést a Kia tulajdonosok számára Európa-szerte, beleértve az AC és DC csatlakozókat.

A KiaCharge regisztrációjával a felhasználók egyetlen platformon keresztül hozzáférhetnek az összes főbb szolgáltató töltési pontjaihoz, ami egyszerűbbé és könnyebben használhatóvá teszi a töltést. Az eRoamingnek köszönhetően az ügyfelek Európa-szerte tölthetik fel járműveiket anélkül, hogy további szerződéseket kellene kötniük más szolgáltatókkal, mivel a fizetés egyetlen havi számlával, helyi pénznemben történik.

18673-KiapartofmajorindustryinvestmentinIONITY

A KiaCharge nem csak fejlett mobiltelefonos applikációt kínál, mellyel ellenőrizhető a töltőpont foglaltsága, teljesítménye, az elérhető csatlakozók száma és az árazás, hanem egy elegáns bankkártya méretű RFID kártyával is képes elindítani a töltéseket az erre alkalmas töltőoszlopokon, ezzel is megkönnyítve a használatot.

Magyarországon két töltési tarifacsomag érhető el, melyeket két opcionális Ionity Ultratöltő tarifacsomaggal lehet kiegészíteni.

A Kia Charge Easy azoknak ideális, akik rendszerint rövid távokat autóznak, és általában otthon töltik az autót. Ez mindig, mindenhol nagy szabadságot jelent, havi előfizetési díj sincs.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/