/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már Siófokon is elérhetőek a TIER e-rollerjei

2022. június 24. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A világ vezető mikromobilitási vállalata, a TIER 320 darab e-rollerrel Siófokon is elindítja közösségi rollermegosztó szolgáltatását. Magyarországon Budapest mellett Siófok a második város, ahol a felhasználók igénybe vehetik a TIER elektromos járműveit. Az e-rollerek június 25-től bérelhetők Siófokon.

TIER_3

A berlini székhelyű mikromobilitási vállalat Siófokon is megjelenik a városi közlekedési infrastruktúra átalakítását célzó megoldásaival. Budapesthez, Bécshez, Berlinhez és Párizshoz hasonlóan a TIER elektromos rollerjei a Balaton-parti településen is éjjel-nappal elérhetők lesznek, elsősorban a központi közlekedési csomópontok közelében, valamint Siófok forgalmasabb területein. A TIER rollerek használati feltételeit a helyi városvezetéssel szoros együttműködésben határozták meg, amelyeknek része egy kijelölt működési terület és a parkolásmentes zónák és a parkolóhelyek kialakítása is.

TIER_2

A TIER e-rollerek cserélhető akkumulátorral rendelkeznek és egy erre dedikált, teherbiciklikkel és elektromos furgonokkal közlekedő csapat gondoskodik üzemeltetésükről, így a rollereket nem szükséges napról napra a raktárakba szállítani akkumulátoraik újratöltéséhez. Az állandó alkalmazottakból álló helyi csapat a helyszínen gyorsan teljesen feltöltöttre cseréli a lemerült akkumulátorokat, ezáltal jelentősen csökkentve a szállítási költségeket és a károsanyag-kibocsátást. A TIER működési modelljének köszönhetően a vállalat 2020 januárjától folyamatosan klímasemlegesen üzemel.

A Siófokon elérhető TIER e-rollerek az utazási élmény fokozása érdekében számos praktikus funkcióval rendelkeznek. A széles, nagyméretű kerekek segítenek abban, hogy úthibák esetén, illetve keskeny utcákon is könnyen és biztonságosan irányítható legyen a roller. A felhasználók kényelmét és biztonságát szolgálják az olyan további extrák, mint a széles fellépő, a vezetéknélküli telefontöltő, a kettős dobfék és a hidraulikus felfüggesztés.

TIER_1

A TIER használatához a mobilalkalmazás letöltését követően a felhasználók az appban elérhető térképen kereshetik meg a hozzájuk legközelebb eső rollert, amelyet a kormányon található QR-kód beolvasásával tudnak aktiválni. Az utazás egy megfelelő parkolóhelyet keresve a kitámasztó lehajtásával, majd a TIER appban a „Használat befejezése” gomb megérintésével fejezhető be.

A feloldási díj 300 Ft, a rollerezés percdíja pedig 70 Ft. A fizetés bankkártyával és PayPalon keresztül egyaránt lehetséges.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/