/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megkezdődött az elektromos Opel Vivaro értékesítése

2021. május 13. 15:45   |   Autoblog
címkék:  

Egyszerre két fontos esemény történt az elektromos Opel Vivaro-e kishaszonjárművel kapcsolatban. Az egyik ceremoniális, hiszen Dalos Attila, az Opel márkaigazgatója idehaza átvehette a nemzetközi Év Haszonjárműve díjat, a másik, hogy megkezdődött a Vivaro-e magyarországi értékesítése.

A trófea odaítéléséről a 24 országot képviselő nemzetközi zsűri már hónapokkal ezelőtt döntött, de most jött el az alkalom, hogy a magyar zsűritag Boncsér Sándor idehaza átadja a díjat az Opel márkaigazgatójának, Dalos Attilának. Az Opel hazai vezetője elmondta, hogy az első itthoni visszajelzések nagyon pozitívak, határozottan érdeklődnek a flotta ügyfelek a Vivaro-e iránt és már a hivatalos értékesítés megkezdése előtt befutott több előrendelés is. A városi és város környéki szállításokhoz ideális partner a Vivaro-e, amely több mint 200 kilométeres hatótávot érhet el.

A Vivaro-e értékesítése most indul, a legnépszerűbbnek ígérkező modell, a hosszú Cargo változat Edition felszereltséggel, 50 kWh-s akkumulátorral nettó 9 700 000 forintba kerül. Az Edition már tartalmaz olyan fontos alapfelszereltségeket, mint a légkondicionáló, az elektromos ablak, a parkolóradar, a tempomat és sebességhatároló, az elektromos kézifék, az ESP és a visszagurulás-gátló.

Az Opel kishaszonjármű palettája az év folyamán tovább bővül. A legfontosabbnak ígérkező hír az új Movano piacra lépése lesz, amely már igazi „családtagként” Stellantis alapokra épül. Ebből a legnagyobb dobozosból is lesz teljesen elektromos meghajtású változat. Az „e” jelű Opel kishaszonjárművek palettáját az év vége felé a Combo-e Cargo egészíti ki – ezzel a márka valamennyi kishaszonjárművének lesz emissziómentes változata.

Végül pár szó a haszonjárművekkel közös alapokra épülő személyautókról. Az előbb említett Combo testvére a Combo Life is érkezik majd teljesen elektromos változatban és már rendelhető a Zafira-e Life kisbusz (amelynek ára 50 kWh akkuval bruttó 14 799 000 forint).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/