/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megvannak az új elektromos Honda árai

2023. június 12. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

A Honda vadonatúj modellje, az e:Ny1 20 730 000 forintos indulóáron elérhető a piaci bevezetés kezdetétől, június 12-től. A B-szegmensbe tartozó SUV a márka legújabb Európában forgalmazott, tisztán elektromos hajtású járműve. Ez az első azon új, elsőkerék-hajtású Honda modellek közül, amelyek az e:N Architecture F platformra épülnek.

436177_e_Ny1_The_next_all-electric_vehicle_from_Honda_combines_comfort_performance

A belépő, Elegance kivitelben egyebek mellett az elektromosan állítható, szintetikus bőr kárpitozású vezetőülés, az első ülésfűtés, az automatikusan elsötétedő belső tükör, a kétzónás automatikus klímaberendezés, a vezeték nélküli telefontöltés, az utastér több pontján elhelyezett USB-csatlakozó, a Smart Entry rendszer és a nyomógombos indítás is szériafelszereltség, sőt fűtött külső visszapillantó tükrök és sötétített hátsó ablakok is szerepelnek a tartozéklistán.

A modellváltozatok mindegyikébe 15,1”-os képátlójú központi érintőképernyő és 10,25”-os digitális műszeregység kerül, melyeken számos információ látható, így a pilóta részletesen tájékozódhat például az olyan EV-jellemzőkről, mint az energiafelhasználás és a töltöttségi állapot, ugyanakkor megjelenik az Android Auto és a vezeték nélküli Apple CarPlay felülete is.

A My Honda+ alkalmazás lehetővé teszi, hogy a vásárlók a birtokbavételt követő első 8 évben az ingyenesen járó „Core Connectivity” csomag részeként okostelefonjukról, a távolból ütemezzék a klímaberendezés működését, valamint a töltést.

436180_e_Ny1_The_next_all-electric_vehicle_from_Honda_combines_comfort_performance

A vásárlást követő első évben ingyenesen használható a Honda Digitális Kulcs csomag is, amelynek jóvoltából a jármű tulajdonosa (és az általa megjelölt további 5 személy) az alkalmazás segítségével zárhatja, nyithatja és indíthatja a járművet.  Az első 12 hónapban ugyancsak térítésmentesen használható a Biztonság és utazás csomag. Ez azt jelenti, hogy meghibásodás esetén a tulajdonos számíthat a Honda Digitális Útmenti Segélyszolgáltatás nyújtotta támogatásra, a Zónakontroll pedig azonnal értesítést küld, ha a jármű valamilyen szállítóeszközön vagy saját kerekein elhagyja az előzetesen meghatározott terület határait.

Az e:Ny1 leggazdagabban felszerelt változata, az Advance 20 730 000 forinttól érhető el, mely modellváltozat az Elegance felszereltségi szinthez képest sok-sok további prémium szintű, kényelem fokozására hivatott tételt sorakoztat fel. A belső térbe fekete vagy világosszürke, prémium minőségű, szintetikus bőr üléskárpitot kérhetnek a vásárlók, és felár nélkül kerül az autóba a panoráma-üvegtető, a fűthető kormány, valamint a prémium audiorendszer. A nagyméretű és/vagy nehéz tárgyak poggyásztérbe helyezését és kivételét motoros mozgatású csomagtérajtó könnyíti meg.

436173_e_Ny1_The_next_all-electric_vehicle_from_Honda_combines_comfort_performance

Az Advance kivitelnél a több irányba „figyelő”, oldalérzékelőkkel kiegészített Honda Parking Pilot rendszer is az alapfelszereltség része. Ha a vezető bekapcsolja, a vezérlőegység felismeri a jármű számára ideális parkolóhelyeket, és a parkolás idejére átveszi a vezetőtől a kormányzás, a fékezés, valamint a sebességváltás feladatát. A Honda Parking Pilot önműködően állítja be a járművet például a merőleges, a párhuzamos, valamint az úthoz mérten 45˚-os szögben a kijelölt parkolóhelyekre.

A Honda átfogó, Sensing elnevezésű, aktív biztonsági rendszereket magában foglaló csomagját az e:Ny1 összes változata megkapja. A vezetőt egyebek mellett Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer, Holttérfigyelő Rendszer, Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, Sávtartó Asszisztens, Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer, valamint első-hátsó parkolási érzékelő, illetve tolatókamera segíti.

A mai naptól megrendelhető, új Honda e:Ny1 első példányai várhatóan 2023 őszén  érkeznek meg tulajdonosaikhoz. Az árakkal, valamint a finanszírozással kapcsolatos teljes tájékoztató itt található: https://www.honda.hu/e-ny1-electric-suv.html

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/