/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden új Volvo LNG teherautóhoz üzemanyagár-kedvezmény jár

2022. április 25. 17:10   |   Autoblog
címkék:  

Együttműködési megállapodást kötött Magyarország LNG üzemanyag-kereskedője, az Arelgas Kft. és a Volvo Trucks magyarországi importőre, a Volvo Hungária Kft., amelynek eredményeként akár 15 000 euró értékű üzemanyagár-kedvezményt vehet igénybe az, aki 2022-ben új LNG-üzemű Volvo tehergépjárművet szerez be.

Nagyszabású promóciót indított az Arelgas Kft. és a Volvo Hungária Kft. az LNG-hajtású tehergépjárművek hazai elterjedésének támogatására. Ennek keretében minden 2022-ben Magyarországon értékesített új, LNG-üzemű Volvo teherautó mellé egy promóciós kártya jár. Ezzel a szerződéses partnerkártyával az üzemeltetők az Arelgas Kft. által üzemeltetett töltőállomásokon kilogrammonként 12 eurócenttel csökkentett áron tankolhatják meg járművüket cseppfolyósított földgázzal az üzembe helyezés évében, majd azt követően még két évig.

„A kedvezmény mértéke járművenként évente akár 5 000 euró üzemanyag kedvezményt eredményezhet, amit az Arelgas Kft. töltőállomásain lehet érvényesíteni” – sorolta tovább a promócióban való részvétel előnyeit Domanovszky Henrik, az Arelgas Kft. ügyvezető igazgatója.

„A Volvo Hungária Kft. a promócióban részt vevő járművek legyártását soron kívül vállalja, így ma rekordgyorsaságúnak számító határidővel, akár már két hónap múlva legördülhetnek a környezetbarát vontatók vagy fülke-alvázas teherautók a gyártósorról” – nyilatkozta Fáczán Gergely, a Volvo Hungária Kft. kereskedelmi igazgatója a promóció kapcsán.

A Volvo tehergépjárművek 13 literes gázmotorjai 420 és 460 lóerős változatban készülnek, amelyek 2100 és 2300 newtonméter nyomaték leadására képesek, így a dízellel megegyező menetdinamikára lehet számítani. Az LNG meghajtású Volvók tehát ugyanolyan forgatónyomaték leadására képesek, mint dízelmotoros megfelelőik, ugyanakkor járásuk csendesebb, emissziójuk kisebb és akár klímasemleges áruszállítást is lehetővé tesznek.

A környezetvédelmi előnyök mellett az üzemeltetési költségek terén is kecsegtet előnyökkel az LNG-üzemű gépjárművekkel történő nemzetközi áruszállítás: Németországban a forgalomba helyezéstől számított két évig teljes útdíjmentességet élveznek, egyéb Európai Uniós tagállamokban pedig jelentős kedvezményekkel közlekedhetnek ezek a járművek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/