/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Most már az elektromos Porschéval is mehetünk síelni

2021. május 06. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A mindennapos használhatóságot és a teljesítményt a Porsche mindig is sikeresen kombinálta a termékeiben. Nincs ez másként ennél az új tetődoboznál sem, amelyet a Taycan Cross Turismóhoz terveztek. A szélcsatornában tesztelt tetődobozzal nem kell óvatoskodni, akár a 200 km/órás tempót is bírja. Májustól elérhető a Porsche Centrumokban.

Az elektromos hajtású Taycan Cross Turismóhoz kifejlesztett tetőbox mérete 212 x 92 x 44,5 centiméter, űrmérete pedig 480 liter. Ez azt jelenti, hogy a mindkét oldalról nyitható boxban akár öt pár síléc vagy három hódeszka is elhelyezhető. A terhelhetősége 75 kilogramm.

A tetődoboz a fekete mellett három népszerű árnyalatban, Dolomite ezüst, Carrara fehér és Volcano szürke metál színben választható. A doboz oldalsó díszítőelemei kérhetők kontrasztos vagy a jármű színében is.

Az új, áramvonalas, high-tech tetődobozért 1150 eurót kérnek, amely összeget a fényezett oldalelemekkel még 350 euróval lehet megfejelni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/