/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Négyszáz darab BMW i3 áll munkába Koppenhágában

2015. augusztus 18. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

Szeptember elejétől kereken négyszáz BMW i3 elektromos modell színesíti Koppenhága tömegközlekedését. A környezetbarát autók gyors és kényelmes alternatívát szeretnének nyújtani Dánia fővárosában.

Miután a DriveNow autómegosztó szolgáltatás németországi, nagy-britanniai és egyesült államokbeli járműflottáiban sikeresen debütáltak a tisztán elektromos meghajtású BMW i3 modellek, a bajor gyártó 2015. szeptember 3-án további négyszáz BMW i3-at állít nemzetközi flottája szolgálatába, ezúttal Koppenhágában.

Az elektromos kisautókból álló közlekedési hálózat első ízben jelenik meg a dán fővárosban, ahol a tömegközlekedési eszközökkel összehangolva emeli majd a nagyvárosi mobilitás színvonalát. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW i3 a nagyvárosokban élő emberek személyes mobilitását hivatott elősegíteni környezetbarát, hatékony módon.

A BMW i3 az elektromos autók közösségi megosztásának tökéletes főszereplője: azon túl, hogy meghajtásáról teljesen elektromos, ezáltal százszázalékosan környezetbarát hajtáslánc gondoskodik, ez a világ első négykerekűje, amelyet több lehetőségből építkező útvonaltervező funkcióval láttak el. Mint ilyen, a BMW i3 navigációs rendszere útvonaltervezéskor nem csupán az autó lehetőségeit, de a városban működő összes tömegközlekedési eszközt is figyelembe veszi, az aktuális menetrend szerint ezzel spórolva időt és elektromos áramot egyaránt a használóknak.

A BMW i úttörő lehetőségeket lát az elektromos autók közösségi megosztásában, hiszen a környezetbarát járművek kényelmes, közvetlen és pénztárcabarát közelsége igencsak fontos az elektromos mobilitás tömeges elterjedése felé vezető úton. Így a nagyvárosok légszennyezettsége is csökkenhetne, ami jobb életminőséghez vezethet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/