/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Négyszáz darab BMW i3 áll munkába Koppenhágában

2015. augusztus 18. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

Szeptember elejétől kereken négyszáz BMW i3 elektromos modell színesíti Koppenhága tömegközlekedését. A környezetbarát autók gyors és kényelmes alternatívát szeretnének nyújtani Dánia fővárosában.

Miután a DriveNow autómegosztó szolgáltatás németországi, nagy-britanniai és egyesült államokbeli járműflottáiban sikeresen debütáltak a tisztán elektromos meghajtású BMW i3 modellek, a bajor gyártó 2015. szeptember 3-án további négyszáz BMW i3-at állít nemzetközi flottája szolgálatába, ezúttal Koppenhágában.

Az elektromos kisautókból álló közlekedési hálózat első ízben jelenik meg a dán fővárosban, ahol a tömegközlekedési eszközökkel összehangolva emeli majd a nagyvárosi mobilitás színvonalát. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW i3 a nagyvárosokban élő emberek személyes mobilitását hivatott elősegíteni környezetbarát, hatékony módon.

A BMW i3 az elektromos autók közösségi megosztásának tökéletes főszereplője: azon túl, hogy meghajtásáról teljesen elektromos, ezáltal százszázalékosan környezetbarát hajtáslánc gondoskodik, ez a világ első négykerekűje, amelyet több lehetőségből építkező útvonaltervező funkcióval láttak el. Mint ilyen, a BMW i3 navigációs rendszere útvonaltervezéskor nem csupán az autó lehetőségeit, de a városban működő összes tömegközlekedési eszközt is figyelembe veszi, az aktuális menetrend szerint ezzel spórolva időt és elektromos áramot egyaránt a használóknak.

A BMW i úttörő lehetőségeket lát az elektromos autók közösségi megosztásában, hiszen a környezetbarát járművek kényelmes, közvetlen és pénztárcabarát közelsége igencsak fontos az elektromos mobilitás tömeges elterjedése felé vezető úton. Így a nagyvárosok légszennyezettsége is csökkenhetne, ami jobb életminőséghez vezethet.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/