/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem ájult el a Teslától Los Angeles rendőrsége

Miután közel egy évig tesztelte Los Angeles rendőrsége az elektromos autók királyát, vegyes érzelmekkel nyilatkoztak a flottába állított modellekről. Az alacsony fenntartási költségekkel szemben a magas vételár és az erősen korlátozott futásteljesítmény áll leginkább.

Majdnem egy éve állított a bűn üldözése céljából csatasorba Los Angeles rendőrsége két darab Tesla Model S-t, az elektromos autók jelenlegi legjobbját, hogy kipróbálja, mennyire válhat be a mindennapok során az emisszió nélküli négykerekű használata.

A közel sem végítéletet a szervezet szóvivője, Vartan Yegiyan mondta ki egy interjúban, amikor bevallotta, hogy egyrészt túl drága az autó, másrészt pont a nagysebességű és hosszan tartó üldözésekre nem tudják használni a kitűnő sprinter hírében álló Model S-t, hisz hatótávja erősen korlátozott.

Ugyanakkor hozzátette, hogy a rendőrség nem határolódott el a szerintük még gyerekcipőben járó technológiától, mert várhatóan 3-5 éven belül óriási fejlődés mehet végbe – ami nem mellesleg az árakat is elindíthatja lefelé – illetve már így is 23 elektromos robogójuk és 3 motorbiciklijük is van. Erre büszkék is, hisz a környezetterhelés mellett az üzemelési költségeket is tudták ezen a területen csökkenteni, valamint szívesen veszik a további elektromos modelleket – amennyiben a gyártók hajlandóak felajánlani kölcsönbe ilyeneket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/