/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új villanyfurgont mutatott be a Nissan

2020. május 13. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

A kifejezetten városi áruszállításhoz kifejlesztett, tisztán elektromos hajtású Nissan e-NV200 XL Voltia az e-NV200 nagyobb változata, amely óriási 8 köbméteres rakteret kínál. Ez 90 százalékkal haladja meg a sztenderd változat szállítókapacitását, így a vállalkozásoknak nem kell annyit fordulniuk a kiszállítások alkalmával.

Nissan expands its electric e-NV200 line-up across Europe with t

Az e-NV200 XL Voltia 8 köbméternyi árut képes elnyelni, magas tetejének köszönhetően akár állva is lehet pakolni benne. Mivel egyéb méretei megegyeznek a sztenderd e-NV200-éval, kiváló manőverező képessége megmaradt, ami városban nagy fontosságú.

Az új Nissan kisáruszállítóban természetesen a Leaf bevált és bizonyított akkumulátoros hajtáslánca dolgozik. A 40 kWh kapacitású telep a mellékelt CHAdeMO csatlakozóval egyenáramú gyorstöltést is fogad.

Nissan expands its electric e-NV200 line-up across Europe with t

A Nissan e-NV200 népszerű elektromos furgon, 2014 óta 42 ezer darabot gyártottak belőle – csak tavaly 10 ezer fogyott belőle Európában. A megnövelt rakterű e-NV200 XL Voltia hamarosan érkezik.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/