/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Villany taxi a Volkswagentől

2010. április 28. 16:57   |   Autoblog
címkék:  

Hannoverben még Angela Merkel kancellár is kipróbálta a Volkswagen zéró emissziójú, újító szellemű taxiját, amely a világ összes nagyvárosában megállná a helyét. Az elektromos hajtású egyterűt a taxisofőrök és az utasok igényeit szem előtt tartva alakították ki, előrefelé nyíló tolóajtaja, belül pedig személyre szabható érintőképernyői vannak. A Volkswagen a városi közlekedést a közeljövőben villanyautókkal képzeli el, 2013-tól kezdve számos ilyen jármű piacra dobását tervezi.

Galéria megtekintése

A Volkswagen taxija villanyhajtású, elektromotorja maximálisan 115 lóerőt ad le (állandó teljesítménye 68 lóerő). A villanymotort 45 kWh-os lítium-ion akkumulátor táplálja. Vezetési stílustól függően akár 300 kilométer is megtehető a Milano Taxival egy feltöltéssel, ami igen jónak számít. Ha mégis újratöltésre lenne szükség, a telep alig több mint egy óra alatt 80 százalékosra tölthető fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/