/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Fiat vezér váltja a Ferrari vezért

2014. szeptember 12. 14:15   |   Autoblog
címkék:  

Luca di Montezemolo lemondott a Ferrari elnöki székéről, a helyét a Fiat elnök-vezérigazgatója, Sergio Marchionne veszi át. Montezemolo, aki október 13-ig tölti be a tisztségét, ha akar, már soha többet nem dolgozik, a Fiattól ugyanis 27 millió eurós végkielégítést kap.

Montezemolo 23 évig volt a Ferrari első embere, elnöksége alatt műszaki és szervezeti szinten új magasságokba emelte a márkát és első osztályú versenycsapatot rakott össze, ami pénzügyi sikereket is hozott. A vállalat jövőjét érintő kérdésekben azonban nem tudott megegyezni Marchionnéval, állítólag ezért döntött a távozás mellett.

Montezemolo 26,95 millió eurós végkielégítést kap azzal a feltétellel, hogy 2017 márciusáig nem szegődik el egy konkurens autógyártóhoz sem. Ez annyi pénz, hogy a 67 éves szakembernek már sohasem kellene dolgoznia, azonban van egy olyan érzésünk, hogy viszontlátjuk még.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/