/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Bugatti elkészítette a gamerek álmát

Ez az autó az, amely senkié, mégis mindenkié lehet, ugyanis a Bugatti Vision Gran Turismóról van szó, a csak Play Station konzolon játszható Gran Turismo 6 játék autójáról, melyet a valóságban is elkészített a gyártó.

Nagy büszkeséget jelenthet az 1937 és ’39-ben Le Mans-i 24 órás viadalt nyert Type 57 a Bugatti számára, ha még egy virtuális sportautóját is a közel nyolcvan évvel ezelőtti előd jegyei alapján „készíti” el.

Márpedig a Vision Gran Turismo egy világos- és sötétkék színekben pompázó kőkemény versenyautó a legmodernebb technikával felszerelve. A gyár mérnökei ráadásul hat hónapig modellezték az elkészült remekmű mozgását és viselkedését a különböző erőhatásokra, hogy biztosra menjenek a hibátlan játékélményt illetően.

Erre Frankfurtba elhozta a cég az autó valódi, teljes méretben elkészített változatát, hogy a brutális hosszúságú, mégis elképesztően lapos négykerekűvel sokkolja a közönséget. A már említett színen túl a kocsi közepén végigvonuló csík utal még a legendás elődre, illetve annak utcai változatára, azonban kerek ívek már a múlté, temérdek aktív és passzív légterelő vette át helyüket. Ilyen például az állítható hátsó szárny, vagy a kerékívek körül elhelyezkedő légterelők és hűtő nyílások.

A motorerőről nem tudni, azonban a W16 jelzést azt sugallja, hogy a Veyron 1001, vagy 1200 lóerőt teljesítő 8.0 literes aggregátja kerülhetett beültetésre, amely mind a négy kerék felé küldi erejét, így bár pontos végsebesség adatok sem kerültek napvilágra, annyi biztos, hogy a modellezések alapján a Le Mans-i pályán 400 km/óra feletti tempót is elért a csodagép.

Bár a Vision GT sajnos csak egy bemutató autó marad a valóságban, a játékban bárki megszerezheti a garázsába, ráadásul kinézete előrevetíti a márka jövőbeli arculatát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/