/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gran turismo, lambo v12 vision gt, lamborghini, playstation, sián

v12 vision gt

A nap képe: a tudományos-fantasztikus Lamborghini

időpont:2019. november 25. 11:30

szerző:DG

címkék:

A Lamborghini új, extrém tanulmányautóval jelentkezett. A Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo a Sony PlayStation 4 konzolon futó ikonikus versenyjátékhoz, a Gran Turismo Sporthoz készült, és a jövő év tavaszától elérhető.

autós videó, playstation, távirányítás, új gt-r, új nissan, vicces

Óriás játék

Valódi távirányítós autót készített a Nissan – videó

időpont:2017. október 13. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mi lehet jobb egy távirányítós autónál? Egy hatalmas távirányítós autó! A Nissan és a PlayStation egy valódi GT-R felhasználásával elkészített egy távvezérelt modellt, melyet rögtön ki is vittek a brit Silverstone versenypályára.

a nap képe, ettore bugatti, frankfurti autószalon, playstation, új bugatti, vision gran turismo

Bugatti Vision GT

A nap képe: A Bugatti elkészítette a gamerek álmát

időpont:2015. szeptember 16. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ez az autó az, amely senkié, mégis mindenkié lehet, ugyanis a Bugatti Vision Gran Turismóról van szó, a csak Play Station konzolon játszható Gran Turismo 6 játék autójáról, melyet a valóságban is elkészített a gyártó.

787b, a nap képe, goodwood, gran turismo, le mans, mazda, playstation, rx-8, wankel

40 méter magasban

A nap képe: Az égbe futó versenyautók

időpont:2015. június 29. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A motorsport múltját ünnepli a Mazda Goodwood-ban, melynek jelképéül egy 40 méter magas szobrot emelt a Goodwood Ház elé két versenyautóval, amik egymással párhuzamosan törnek az ég felé egy csavart acélvázon.

a nap képe, gran turismo, le mans, mazda, playstation, versenyautó

LM55 Vision

A nap képe: Bárki vezetheti ezt a Mazdát

időpont:2014. december 31. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ehhez csupán a PlayStation platformon elérhető GranTurismo játékot kell megvennie és telepíteni az ingyenes ünnepi frissítést, melyben a Mazda LM55 Vision modellje is szerepel. Az autó megjelenése a valóságban nem valószínű, így inkább egyfajta reklámként szolgál.

gran turismo, infiniti, playstation, vision gran turismo

gran turismo

A nap képe: a virtuális Infiniti szupersportautó

időpont:2014. december 19. 07:00

szerző:DG

címkék:

Az Infiniti lerántotta a virtuális leplet új futurisztikus szupersportautójáról, amely a Gran Turismo 6 szimulátorjátékhoz készült. Az Infiniti Concept Vision Gran Turismo egyúttal kitekintést ad arra is, hogy dizájn terén a jövőben mit várhatunk a márkától.

gran turismo, mercedes, playstation

virtuális valóság

A nap képe: Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo

időpont:2013. november 18. 18:05

szerző:DG

címkék:

A Gran Turismo szimulátorjáték a 15. születésnapját ünnepli, így a sorozat producere felkérte a nagy autógyártókat, hogy álmodjanak meg egy szuperautót a hatodik epizód számára. A Mercedesnél végre kiélhették magukat a tervezők és egy életnagyságú makett is készült.

playstation, polyphony

ÖTÖDIK FELVONÁS

Gran Turismo 5 trailer

időpont:2009. június 03. 17:34

szerző:DG

címkék:

Megérkezett az elképesztően sikeres Gran Turismo sorozat ötödik részének trailere; a csakis Playstationön játszható játék ismét nagy dobásnak ígérkezik. A japán Polyphony Digital által fejlesztett GT5 kidolgozottabb, szebb és izgalmasabb a GT4-nél.

playstation, szimulátor, toyota

NEM JÁTÉK

A világ legnagyobb szimulátora

időpont:2007. november 28. 14:38

szerző:DG

címkék:

A Toyota megépítette a világ legnagyobb autós szimulátorát, mely képes elemezni a vezetési stílusokat és ily módon segít fejleszteni az aktív biztonsági technológiákat. A japán gyártó Higashifuji Műszaki Központjában létrehozott szimulátor realisztikus vezetési környezetben figyeli a vezetési szokásokat és a reakciókat. A "játékos" egy 4,5 méter magas és 7,1 méter átmérőjű kupolába helyezett, valós méretarányú autót irányíthat, a kupola belseje pedig nem más, mint egy óriási, 360 fokos videóképernyő. S ez még semmi, ugyanis a szerkezetet négy teniszpályányi helyen számítógépek mozgatják.