/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a bárki által vezethető Porsche versenyautó

2021. december 07. 12:35   |   Autoblog
címkék:  

A Gran Turismo videójáték-sorozatban 2017 óta szerepelnek Porschék is, legutóbb a Taycan Turbo S került be a szimulátorjátékba. A Gran Turismo hetedik kiadásához a Porsche azonban, történetében először, egy virtuális versenyautót fejlesztett ki. Építtetek belőle egy hús-vér példányt is. A Porsche Vision Gran Turismo jövő márciusban debütál a Gran Turismo hetedik részében.

Ahogy ilyen esetekben általában, a mérnökök rendkívüli módon élvezték a szabadságot, ami egy virtuális modell megalkotásával jár. Nem korlátozták őket a szériamodellekkel kapcsolatos előírások, könnyen megvalósíthatták az ötleteiket. A Vision Gran Turismo ennek megfelelően a Porsche dizájnelemek jövőbe mutató verzióit viseli magán, különösen sportos magasság-szélesség aránnyal bír, emellett extrém alacsony motorháztetőt és hangsúlyos sárvédőket kapott.

A kifejezetten minimalista frontrészen díszelgő fényszórók és az integrált légbeömlők a Taycan formanyelvét juttatják eszünkbe és egyúttal a villanyhajtásra is utalnak. A far meghatározó stílusjegye a vékony fénycsík, amely a 911 és Taycan modellekről ismerős világítás továbbfejlesztése. A csak a leglényegesebb elemekre szorítkozó kabinban ívelt holografikus műszeregységet és alul-felül lekerekített kormánykereket találunk.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én jelenik meg a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/