/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
3d, biztonság, kiterjesztett valóság, szimulátor, volvo, vr szemüveg

vegyes valóság

Tökéletes autós szimulátor a Volvótól

időpont:2020. november 19. 20:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo berkein belül csak úgy emlegetik, a „tökéletes autós szimulátor”, ám ez a különleges berendezés a legkevésbé sem arra szolgál, hogy a vállalat mérnökei munkaidő után kikapcsolódhassanak.

astra, opel, szimulátor

IRTÓZATOS MURI

F Astra szimulátor házilag

időpont:2012. február 23. 20:40

szerző:Autoblog

címkék:

Noha a játékpiacon sok teljes értékű szimulátort kapni, időről-időre felbukkannak költséghatékony, házi készítésű darabok és bevallom, nekem az ilyenek sokkal jobban tetszenek.

scirocco, szimulátor, videó, volkswagen

SZIMULÁTOR 1.

Videó: a legkirályabb autós szimulátor

időpont:2010. április 28. 16:17

szerző:Autoblog

címkék:

A Karjak CarLab fiataljai elkészítették a világ talán legkirályabb autós szimulátorát, ahol a játékos egy valódi autó kormányát tekerheti és pedáljait taposhatja. A srácok egy vadiúj Volkswagen Scirocco OBD csatlakozóját kötötték össze a számítógéppel.

playstation, szimulátor, toyota

NEM JÁTÉK

A világ legnagyobb szimulátora

időpont:2007. november 28. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota megépítette a világ legnagyobb autós szimulátorát, mely képes elemezni a vezetési stílusokat és ily módon segít fejleszteni az aktív biztonsági technológiákat. A japán gyártó Higashifuji Műszaki Központjában létrehozott szimulátor realisztikus vezetési környezetben figyeli a vezetési szokásokat és a reakciókat. A "játékos" egy 4,5 méter magas és 7,1 méter átmérőjű kupolába helyezett, valós méretarányú autót irányíthat, a kupola belseje pedig nem más, mint egy óriási, 360 fokos videóképernyő. S ez még semmi, ugyanis a szerkezetet négy teniszpályányi helyen számítógépek mozgatják.