/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
baleset, biztonság, nürburgring, scirocco, volkswagen

piruett

A Nürburgring újabb áldozata – videó

időpont:2018. július 24. 17:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az alábbi videón a Nürburgring Nordschleife történetének egyik legbrutálisabb, nem versenybalesete látható, melynek láttán meghűl bennünk a vér. Egy Volkswagen Scirocco csapódik a szalagkorlátnak és hármat szaltózik, míg a tetején megáll.

autóeladás, ritkaság, scirocco, új volkswagen

Nem működött a dolog

Befejeződött a Volkswagen Scirocco gyártása

időpont:2017. október 14. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy autó, amire titkon mindenki vágyna, ám magas ára és egyáltalán nem praktikus felépítése miatt végül kisebb kudarc lett a VW palettáján. Meglepetésre így is csak mostanra, 9 évnyi gyártás után kapcsolták le a gépekről a sokáig szenvedő, újjáélesztett Sciroccót.

a nap képe, scirocco, tuning, új volkswagen, volkswagen

kivetkőzve

A nap képe: A legmerészebb Volkswagen Scirocco

időpont:2016. október 16. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Golf kevésbé praktikus, ám sportos testvére nem épp visszafogott kinézetéről vált híressé, ám egy hongkongi tuningműhely úgy gondolta, bőven elbír még a design egy-két extra légterelő idomot. Ez lett a végeredmény.

black style, scirocco, volkswagen

black style

A nap képe: egy befeketített Scirocco

időpont:2016. május 18. 10:05

szerző:Autoblog

címkék:

Döbbenet, hogy a fekete szín mit képes kihozni egy lendületes vonalvezetésű autóból. A csúcsmodell Volkswagen Scirocco R-t is még vonzóbbá, szinte ellenállhatatlanná teszi. Esetében a tetőt, a könnyűfém felniket és a tükörházakat festették feketére.

autóeladás, scirocco, volkswagen

Ha több pénz kell

Lottónyereményt csinált eladó autójából – videóval

időpont:2015. december 05. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy leleményes Volkswagen Scirocco tulajdonos teljesen felújítatta 1985-ös négykerekűjét, majd mivel sosem kapta volna vissza az autóba ölt pénzért, úgy döntött, máshogy szedi össze az általa elegendőnek tartott összeget. Lottónyereményt csinált a kocsiból.

a nap képe, scirocco, theophilus chin, volkswagen

Sportkupé

A nap képe: Ez lenne a következő Volkswagen Scirocco?

időpont:2015. május 03. 06:59

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Már megannyi vízió napvilágot látott az interneten a következő generációs Volkswagen Scirocco várható kinézetéről, de eddig egyik sem tűnt annyira valószerűnek, mint amit Theophilus Chin készített el. Vajon ez lenne a nyertes befutó?

golf gti, gti, scirocco, scirocco gts, volkswagen

a kupé gti

Jön a Volkswagen Scirocco GTS

időpont:2015. április 20. 11:50

szerző:Autoblog

címkék:

Negyvenegy év után újra lesz Scirocco GTS; a Volkswagen a Sanghaji Autószalonon leleplezte az új változatot, amely 220 lóerős turbómotort kap. A műszakilag és dizájnját tekintve is a Golf GTI-hez közel álló Scirocco GTS május végén debütál Európában.

a nap képe, év autója, passat, scirocco, volkswagen, x-tomi

Érdekes párosítás

A nap képe: Passat orrot kapott a Scirocco

időpont:2015. március 08. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A magyar X-Tomi Design felhasználva az új Volkswagen Passat kinézetét, átszabta a Sciroccót. Így a sportos modell egy sokkal szigorúbb arcot és exkluzívabb hátsót kapott.

scirocco, volkswagen

a negyedik

Jön az új Volkswagen Scirocco

időpont:2014. február 25. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen alaposan átdolgozta a Scirocco 2008 óta futó harmadik generációját. Egyszerre újult meg a normál és az R csúcsváltozat, a forma és a motorpaletta mindkettejük esetében friss. Augusztusban kerülnek piacra.

scirocco, szimulátor, videó, volkswagen

SZIMULÁTOR 1.

Videó: a legkirályabb autós szimulátor

időpont:2010. április 28. 16:17

szerző:Autoblog

címkék:

A Karjak CarLab fiataljai elkészítették a világ talán legkirályabb autós szimulátorát, ahol a játékos egy valódi autó kormányát tekerheti és pedáljait taposhatja. A srácok egy vadiúj Volkswagen Scirocco OBD csatlakozóját kötötték össze a számítógéppel.

abt, essen, mtm, scirocco, volkswagen

IMPOZÁNSAK

Scirocco tuning mesterfokon

időpont:2008. november 27. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Essen Motor Show tuningkiállításra készültek el az MTM és az ABT kreációi, melyek a Volkswagen kétajtós sportkupéjában rejlő lehetőségeket mutatják be. A Motoren Technik Mayer szokásához híven ezúttal is óriási felniket pakolt a Sciroccóra, emellett kezelésbe vette a futóművet, a fékrendszert és természetesen az erőforrást. A másik neves VW csoportos tuner, az ABT Sportsline riválisánál jóval feltűnőbb külsővel ruházta fel a Sciroccót, s természetesen a hajtásláncra is volt gondja. A legerősebb széria Scirocco 200 lóerőt tud, mely akár 272 lóerőig is feltornászható.

bluemotion, golf, gti, hibrid, r32, scirocco, touareg, volkswagen

SPORTOSABB FIZIMISKA

Gyári fotókon a Golf VI

időpont:2008. augusztus 04. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Ismét győzött az internet, napokkal a hivatalos leleplezés előtt kiszivárogtak a hatodik generációs VW Golf fotói. A Volkswagen legnépszerűbb modelljével személyesen egyébként csak októberben, a Párizsi Autószalon lehet találkozni. Walter de Silva kicsit dögösebbre, agresszívebbre szabta az V-ös padlólemezére épülő új Golf formáját, melyben kétségtelenül több fantázia van, mint a vérszegény elődben. A Scirocco-s front és a Touareges hátsó lámpák jót tesznek a VI-os megjelenésének. Folytatás a címre kattintva!