/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bluemotion, polo, volkswagen

feljebb lépett

Megújult a Volkswagen Polo

időpont:2014. január 31. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Jelentős átdolgozáson ment át a Volkswagen kiskategóriás bestsellere, a Polo. Külsejét átfazonírozták, felszereltségét kibővítétték, orrába pedig új Euro 6-os normájú motorokat szereltek. Az új Polo tavasszal kerül piacra Európában.

bluemotion, golf, volkswagen

TDI bluemotion

1600 kilométer egy tankkal

időpont:2013. november 13. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

Igazi „háromliteres autóként” bizonyított a Volkswagen Golf TDI BlueMotion egy DEKRA által minősített teszt során. A 110 LE teljesítményű TDI motorral hajtott Golf egyetlen tanknyi üzemanyaggal tette meg a Nantes és Koppenhága közötti 1602 kilométeres távolságot.

bioetanol, bluemotion, cng, dsg, e85, ecofuel, párizs, passat, volkswagen

SOKAT FEJLŐDÖTT

Novemberben itt az új Passat

időpont:2010. október 03. 23:48

szerző:Autoblog

címkék:

Párizsban bemutatkozott a hetedik generációs Volkswagen Passat, mégpedig rögtön limuzin és kombi karosszériával. A Passat minőségi kidolgozásával, komfortjával, a kategóriában szokatlan felszereléseivel a felsőbb kategóriák felé kacsintgat.

bluemotion, e-up, frankfurt, volkswagen

FRANKFURT 2009

Az 1 literes autó és más újdonságok a Volkswagennél

időpont:2009. szeptember 18. 20:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen a jövő autózását meghatározó típusok egész flottáját mutatta be a 63. Frankfurti Autókiállításon. Itt látható a takarékos BlueMotion sorozat, az 1 litert fogyasztó tanulmányautó, illetve a 2013-ban megjelenő elektromos hajtású kisautó az E-Up!.

bluemotion, frankfurt, polo, volkswagen

BELÉPŐ SZINT

Itt a 3-ajtós VW Polo

időpont:2009. augusztus 27. 19:31

szerző:Autoblog

címkék:

A 63. Frankfurti Autószalonon (szept. 17-27.) áll a közönség elé a Volkswagen Polo háromajtós változata, amely sportosabb kinézetű az 5-ajtósnál, de méretben ugyanakkora. Az értékesítés ősszel indul, a kisautót akkor hatféle motorral kínálják majd (60-105 LE).

bluemotion, dsg, genf, polo, volkswagen

ÚJ FIZIMISKA

Új Volkswagen Polo Genfben

időpont:2009. március 04. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Polo név igazán jól cseng a kiskategóriában. Egy nagy presztízsű, jó minőségű autóról van szó, mely a Golf erényeit csillogtatja. Az új generációs modell a Genfi Autószalonon mutatkozott be, az ötajtós verzió gyártása március végén, forgalmazása pedig júniusban indul. A Polo-n jelentős fejlesztéseket hajtottak végre a Volkswagen mérnökei; a kocsi öt új erőforrással érkezik, opcióként hétfokozatú DSG-váltóval is kapható lesz, s az alapfelszereltség része lesz a 6 légzsák, továbbá az ESP menetstabilizáló.

bluemotion, golf

TAKARÉKOS GOLF

Környezetbarát a Golf VI BlueMotion koncepció

időpont:2008. szeptember 08. 17:52

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen bemutatta az új, immár VI. generációját felvonultató Golf modelljének BlueMotion koncepció változatát, amely kategóriájában kiemelkedően jó, 99 g/km CO2 kibocsátással és mindössze 3,16 literes átlagfogyasztással rendelkezik ami jelenleg a Polo BlueMotion sajátja. Az új koncepció valószínűleg a nemsokára megjelenő Golf környezetbarát kivitelének alapját fogja jelenteni.

bluemotion, golf, gti, hibrid, r32, scirocco, touareg, volkswagen

SPORTOSABB FIZIMISKA

Gyári fotókon a Golf VI

időpont:2008. augusztus 04. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Ismét győzött az internet, napokkal a hivatalos leleplezés előtt kiszivárogtak a hatodik generációs VW Golf fotói. A Volkswagen legnépszerűbb modelljével személyesen egyébként csak októberben, a Párizsi Autószalon lehet találkozni. Walter de Silva kicsit dögösebbre, agresszívebbre szabta az V-ös padlólemezére épülő új Golf formáját, melyben kétségtelenül több fantázia van, mint a vérszegény elődben. A Scirocco-s front és a Touareges hátsó lámpák jót tesznek a VI-os megjelenésének. Folytatás a címre kattintva!

bluemotion, mabisz, passat, volkswagen

KOMOLY FEJLESZTÉSEK

BlueMotion Passatok a Zóna Taxinál

időpont:2008. június 13. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Zóna Taxi 2006. augusztus 15-én kezdte meg működését a Budapest Airport Zrt. hivatalos taxi szolgáltató partnereként. Mára több mint 300 egységes megjelenésű, fekete, zömében Volkswagen Passat gépkocsi alkotja a járműparkot, az autók átlag életkora 20 hónap. A flotta a napokban környezetkímélő motorokkal felszerelt, Passat BlueMotion típusokkal egészült ki, melyek károsanyag-kibocsátása évente megközelítőleg 1 tonnával kevesebb. A taxitársaság emellett világújdonságnak számító utas elégedettségi rendszert is bevezetett autóiban.