/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
biztosítás, európa, kgfb, kötelező biztosítás, mabisz, zöldkártya

Fontos változás

Végre nem kell zöldnek lennie a zöldkártyának

időpont:2020. július 27. 09:00

szerző:Autoblog

címkék:

A július 24-én hatályba lépett pénzügyminisztériumi rendelet alapján immáron nem kell zöld színű papírra nyomtatni autónk nemzetközi biztosítási igazolását. A klasszikus zöldkártya így már feketén-fehéren is érvényes lesz.

mabisz

TANÁCSOK

Mi a teendő, ha külföldi rendszámú autó okoz nekünk kárt?

időpont:2010. április 29. 15:53

szerző:Autoblog

címkék:

Magyarország útjain egyre sűrűbben látunk külföldi rendszámú, de magyar állampolgár által vezetett autót. Ha ilyen autóval ütközünk, bonyolult ügymenetnek nézünk elébe - a K&H Biztosító szakértői véleménye szerint.

biztosítás, kgfb, mabisz

JÖVŐRE VÁLTOZÁS

Új kötelező gépjármű-biztosítási szabályok – összefoglaló

időpont:2009. október 16. 20:45

szerző:Autoblog

címkék:

Idén október végétől még a régi feltételekkel válthatnak a kötelező gépjármű-biztosítási piacon átszerződni akarók, 2010. január 1-jétől azonban új szabályok lépnek életbe. Ezeket foglalja össze a PSZÁF és a MABISZ közleménye.

bluemotion, mabisz, passat, volkswagen

KOMOLY FEJLESZTÉSEK

BlueMotion Passatok a Zóna Taxinál

időpont:2008. június 13. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Zóna Taxi 2006. augusztus 15-én kezdte meg működését a Budapest Airport Zrt. hivatalos taxi szolgáltató partnereként. Mára több mint 300 egységes megjelenésű, fekete, zömében Volkswagen Passat gépkocsi alkotja a járműparkot, az autók átlag életkora 20 hónap. A flotta a napokban környezetkímélő motorokkal felszerelt, Passat BlueMotion típusokkal egészült ki, melyek károsanyag-kibocsátása évente megközelítőleg 1 tonnával kevesebb. A taxitársaság emellett világújdonságnak számító utas elégedettségi rendszert is bevezetett autóiban.