/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BlueMotion Passatok a Zóna Taxinál

2008. június 13. 15:31   |   Autoblog
címkék:  

A taxitársaság világújdonságnak számító utas elégedettségi rendszert is bevezetett autóiban.


A Zóna Taxi 2006. augusztus 15-én kezdte meg működését a Budapest Airport Zrt. hivatalos taxi szolgáltató partnereként. Mára több mint 300 egységes megjelenésű, fekete, zömében Volkswagen Passat gépkocsi alkotja a járműparkot, az autók átlag életkora 20 hónap. A flotta a napokban környezetkímélő motorokkal felszerelt, Passat BlueMotion típusokkal egészült ki, melyek károsanyag-kibocsátása évente megközelítőleg 1 tonnával kevesebb. A taxitársaság emellett világújdonságnak számító utas elégedettségi rendszert is bevezetett autóiban.


A rendszer mind az Európai Unió CE, mind a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) legmagasabb fokú minősítésével rendelkezik. A rendszer beszerelése a cég új, az Európai Unió 2010-es biztonsági előírásainak megfelelően kialakított korszerű telephelyén történt, a szereléseket minden esetben vagyonvédelmi rendszerszerelői képesítéssel rendelkező műszaki kollegák végezték. A szolgáltatás része a műholdas helymeghatározó rendszer, mely segítségével, nagy pontossággal meg lehet határozni az autó helyét, így a rendszer biztonságot nyújt a tolvajok és rablók ellen is.


A gépjárművek flottamenedzsment rendszere lehetővé teszi a folyamatos kapcsolattartást a jármű és a diszpécser között, így az on-line járműkövetés által azt is látja a Zóna Taxi diszpécsere, hogy mely taxi foglalt, mely szabad, valamint hogy milyen sebességgel halad éppen. A flottamenedzsment szolgáltatást az Auto Securit Zrt., a magyar gépjárművédelmi és flottamenedzsment szektor meghatározó, már több mint húsz éves múlttal rendelkező cége nyújtja a taxitársaságnak.


Mindezen túl az új rendszer segítségével a Zóna Taxi utasai azonnal véleményt mondhatnak a szolgáltatás minőségéről. Ugyanis a gépjárművekben működik egy utas-elégedettség mérő rendszer, mely révén az utasok egy gomb megnyomásával jelezhetik: meg voltak-e elégedve a szolgáltatással, s ha igen, mennyire. Az utazóközönség véleményét a rendszer rögzíti, így a taxitársaság azonnali visszajelzést kap, hol kell adott esetben javítani szolgáltatása színvonalán. A rendszer segítségével az udvariatlan vagy felkészületlen sofőröket is ki lehet szűrni.


A Zóna Taxi egy speciális gombot is elhelyezett autóiban. A gomb segítségével a taxi utasa azonnal jelezni tudja, ha bizonytalanságban érzi magát. A jelzés a Zóna Taxi diszpécserközpontjába érkezik, amely azonnali rádiókapcsolatot tud létesíteni a sofőrrel. A gomb megnyomásával automatikusan információt szolgáltat a kocsi elhelyezkedéséről is, elősegítve ezzel az azonnali intézkedést, azaz egy másik taxi helyszínre küldését.

Az új szolgáltatások jelenleg egyedül a Zóna Taxi fedélzetén élvezhetőek, s a fejlesztéseket az utasok maximális kényelme érdekében hajtották végre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/