/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
golf, golf r32, r32, volkswagen

másodvirágzás

Egy Golf R32 550 lóerővel

időpont:2015. október 13. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen Golf IV R32 sokak számára még ma is egy álomautó. Érthető, hiszen a legtöbb fő komponense, így a 3,2 literes VR6-os, 240 lóerős motorja, Haldexes összkerékhajtása, futóműgeometriája közös a csúcs Audi TT-jével. Ez a példány itt 550 lóerős.

golf r, r32, rfk tuning, tuning, volkswagen golf

270 lóerős R32

Tovább mérgesítették az utolsó hathengeres VW Golfot

időpont:2015. augusztus 02. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az RFK Tuning mai szemmel nézve már egy klasszikust, egy ötös Golf R32-est erősített tovább. A német tuner 20 lóerőt és 20 Nm-t adott a gyári értékekhez, amit optikai kiegészítőkkel spékelt meg. Az eredmény igencsak megnyerő lett.

baleset, golf, nürburgring, r32, videó, volkswagen

Ez hogy jött össze?

Csúnyát bukfencezik a 4-es Golf – videó

időpont:2015. július 05. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ugyan már nem lehet körrekordot autózni a Nürburgringen, ez nem akadályozza meg a hétköznapi vezetőket, hogy kimerészkedjenek a zöld pokol aszfaltcsíkjára. Néhányan azonban túlságosan is merésznek bizonyulnak…

amerika, nissan gt-r, r32, skyline

Legálissá vált

Végre vásárolható a régi Nissan Skyline GT-R Amerikában

időpont:2015. április 12. 19:37

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Eddig a helyi törvények tiltották a csakis importban elérhető autó bevitelét és legális használatát az USA-ban. Most azonban mivel az R32-es széria már elmúlt 25 éves, így veteránnak számít, és már bárki lepapírozhat egyet magának.

bluemotion, golf, gti, hibrid, r32, scirocco, touareg, volkswagen

SPORTOSABB FIZIMISKA

Gyári fotókon a Golf VI

időpont:2008. augusztus 04. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Ismét győzött az internet, napokkal a hivatalos leleplezés előtt kiszivárogtak a hatodik generációs VW Golf fotói. A Volkswagen legnépszerűbb modelljével személyesen egyébként csak októberben, a Párizsi Autószalon lehet találkozni. Walter de Silva kicsit dögösebbre, agresszívebbre szabta az V-ös padlólemezére épülő új Golf formáját, melyben kétségtelenül több fantázia van, mint a vérszegény elődben. A Scirocco-s front és a Touareges hátsó lámpák jót tesznek a VI-os megjelenésének. Folytatás a címre kattintva!

golf, r32

KICSIT KOMOLYABB

370 lóerős Golf az ABT-től

időpont:2008. április 07. 15:44

szerző:Autoblog

címkék:

Az ABT Sportsline-nak tökéletes kiindulási alapot jelentett a legerősebb szériagyártású Golf, az R32, melynek 3,2 literes motorja 250 lóerőt szabadít a kerekekre. Az R32 egy kompakt sportautó, mely azonban napi használatra is alkalmas. A tuningkúra után igazi báránybőrbe bújt farkas lett belőle, aszfaltszaggató 370 lóerővel. A jelentős teljesítmény-növekedést a kempteni csapat a motorelektronika átprogramozásával és egy kompresszor-készlet felszerelésével érte el. Az ABT R32-nek mindössze 5 másodpercre van szüksége a 100 km/órás sebesség eléréséhez (gyári 6,2 mp) és megfutja a 270 km/órát. A mérnökök még egy állítható sportfutóművel és egy 19 colos kerékgarnitúrával is gazdagították a Golfot.

golf, hgp, r32, volkswagen

640 LÓERŐ

Rettentő erejű Golf a HGP-től

időpont:2008. február 14. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Brutális Golfot készített a német HGP tuningcég az önmagában sem gyenge Golf R32 alapjaira. A 3,2 literes motor helyett a 300 lóerős, 3,6 literes V6-os erőforrást vették alapul, rápakoltak két turbófeltöltőt, így szédületes, 650 lóerős teljesítményt értek el. Ugyanannyit tehát, mint a Volkswagen a GTI Concepttel, csak itt a hatliteres, W12-es motor helyett 3,6 litereset használtak. A gyorsulási adatokról csak becsléseink vannak, az viszont biztos, hogy egy "csak" 600 lóerős Golffal 3,8 másodperces százas sprintet produkáltak tavaly a nardói oválpályán, azaz egy-két tizeddel még ennél is jobb lehet a HGP alkotása. Aki nem szereti a ferdehátúakat, választhatja a Passat limuzint és a Touareget is, a HGP ezekhez a modellekhez is kínálja félelmetes csomagját.

golf, r32

LÁNGOK

Magától kigyulladt egy vadiúj VW Golf R32

időpont:2007. október 20. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Egy szerencsétlen dél-floridai tulajdonosnak a munkahelyéről kilépve azzal kellett szembesülnie, hogy vadonatúj R32-es Golfja csendesen kiégett, miközben dolgozott. A tűz a műszerfal bal oldali részéről indult, átterjedt az ajtóra és a tetőre, majd a szélvédőbe helyes kis lyukat égetett. A VW Vortexen megjelent topik szerint nem ez az első eset, hogy hasonló történik egy R32-es Golffal, könnyen elképzelhető, hogy a német gyár hamarosan bejelent egy hivatalos visszahívást. Galéria a címre kattintva!

r32, touareg, volkswagen

Jön a Touareg csúcsmodell

időpont:2007. október 04. 13:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az Ausztráliai Nemzetközi Autószalonon, Sydney-ben mutatkozik be jövő héten a Volkswagen Touareg R50, mely az egyik legerősebb Touareg lesz a színen. Ha lóerőben nem is (széria 313 LE), de nyomatékban biztosan veri majd a szabadidő-autó mezőnyt, az R50 alapja ugyanis a V10 TDI modell, melynek nyomatéka alapban 750 newtonméter.A Touareg R50-et a Volkswagen Individual részlege fejlesztette ki, a Golf R32 és a Passat R36 után a harmadik R-modell a sorban. Mivel csúcsmodellről van szó, látványos kiegészítőkkel látták el a karosszériát, a sárvédők alá pedig hatalmas kerekeket tettek, rajtuk nagyteljesítményű gumiabroncsokkal. A futóművet is kezelésbe vették, s az utasteret is sportos elemekkel dobták fel.