/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Nürburgring újabb áldozata – videó

2018. július 24. 17:10   |   Autoblog
címkék:  

Az alábbi videón a Nürburgring Nordschleife történetének egyik legbrutálisabb, nem versenybalesete látható, melynek láttán meghűl bennünk a vér. Egy Volkswagen Scirocco csapódik a szalagkorlátnak és hármat szaltózik, míg a tetején megáll. A sofőr szerencsére sérülés nélkül megúszta a balesetet.

A látványos baleset a Nordschleife egyik legtrükkösebb Metzgesfeld részénél történt, ahol egy balost újabb balkanyar követ. A sebesség egyszerűen túl nagy volt; miután a kocsi kisodródott az első kanyarban, még mindig túl nagy tempóval hajtott bele a következőbe és kiegyenesítette azt. Nagy erővel rohant a szalagkorlátba, ami feldobta a levegőbe. A Scirocco hármat pördült, mire megállapodott a tetején. A sofőr szerencsére sérülés nélkül megúszta az incidenst. Jó látni, hogy a modern autók milyen magas fokú biztonságot kínálnak, az utascella tökéletesen egyben maradt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/