/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lottónyereményt csinált eladó autójából – videóval

2015. december 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy leleményes Volkswagen Scirocco tulajdonos teljesen felújítatta 1985-ös négykerekűjét, majd mivel sosem kapta volna vissza az autóba ölt pénzért, úgy döntött, máshogy szedi össze az általa elegendőnek tartott összeget. Lottónyereményt csinált a kocsiból.

Szép dolog az autófelújítás, de az esetek nagy részében nem hozza vissza az adott négykerekűbe ölt időt és pénzt, így ha egy veterán rendbetételéről van szó, nagyon kevesen mernek bele vágni.

Nem úgy az alábbi moldovai fiatalember, aki egy 1985-ös VW Sciroccót hozott rendbe. A klasszikus sportautó Carline CM2 alufelniket, Porsche színkódos piros fényezést, Recaro üléseket, mélnyomót, új motort, ültetést és megannyi optikai kiegészítőt kapott.

Lényeg a lényeg, a fiú 5000 eurónyi (több mint 1,5 millió forintnyi) pénzt szeretett volna az autóért kapni, ami a mai világban túl sok egy ilyen állapotú tárgyért egy összegben. Viszont támadt egy tökéletes ötlete, amivel a kívánt összeghez is hozzájut és valakit boldoggá is tehet. Egyszerűen lottónyereménnyé „alakítja” a Sciroccót.

Ezért nem kevesebb, mint 500 darab 10 euró értékű szelvényt bocsátott áruba, amik elég hamar (két hét alatt) el is fogytak, a verdát pedig épp a mai napon nyeri meg az ötszáz pályázóból egy szerencsés

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/