/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
elektromos, infiniti, pebble beach, speedster

speedster koncepció

Rendhagyó tanulmányban az Infiniti jövője

időpont:2018. augusztus 28. 15:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Infiniti Prototype 10 tanulmány a múlt és a jövő között teremt hidat azzal, hogy klasszikus speedsterként, de már egy elektromos kor gyermekeként született. A Pebble Beach Concours d’Elegance keretében leleplezett gép az Infiniti ambiciózus terveinek megtestesítője.

e-power, elektromos, infiniti

áramerősség

Elektromos Infinitik 2021-től

időpont:2018. január 20. 15:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Infiniti 2021-től villamosított hajtáslánccal is kínálni fogja modelljeit, s még abban az évben bemutatja első villanyautóját is. 2025-re a tervek szerint az elektromos járművek a márka globális értékesítéseinek több mint a felét teszik majd ki.

detroit, infiniti

inspiration

Újraformálná a szedánt az Infiniti

időpont:2018. január 03. 18:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az Infiniti mutatott egy képet a közelgő Detroiti Autószalonon leleplezendő Inspiration koncepcióautójáról, amely a klasszikus szedán architektúrát és arányokat kívánja új szintre emelni.

infiniti, qx50, suv, vc-turbo

qx50

Az Infiniti leleplezte új SUV-ját

időpont:2017. november 27. 19:25

szerző:Autoblog

címkék:

Bár csak a jövő héten, a Los Angeles-i Autókiállításon ünnepli a világpremierjét, az Infiniti már most megmutatta új kompakt szabadidőautóját. A QX50 az első modell, amelyben a márka saját fejlesztésű, változtatható kompressziójú benzines turbómotorját találjuk meg.

elektromos, infiniti, leaf, pebble beach, prototype 9, villanymotor

prototype 9

Nyitott kerekes retró versenyautó az Infinititől

időpont:2017. augusztus 15. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A múlt héten már mutattunk ízelítő fotókat az Infiniti rendhagyó koncepcióautójáról, amelyet gyári alkalmazottak két kezi munkával készítettek. A háború előtti versenyautók által inspirált Prototype 9-et most leleplezték és kiderült, hogy elektromos hajtáslánc van benne.

infiniti, pebble beach

A nap képe: egy igen rendhagyó Infiniti

időpont:2017. augusztus 10. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

A két ízelítő fotó alapján alig hihető, hogy egy Infinitit látunk rajtuk, azonban a Nissan luxusmárkája ezzel, a 30-as évek versenyautóit idéző tanulmányautóval készült az idei Pebble Beach Concours d’Elegance seregszemlére.

amerika, autólopás, infiniti, rendőrség, tolvaj, videó

Mi értelme volt?

Ellopta az autót, de ott hagyta jogosítványmásolatát a tolvaj – videó

időpont:2017. június 06. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy kereskedésből tulajdonított el a próbakör megtétele előtt egy Infinitit a világ talán legbutább tolvaja, aki cselekedetét megelőzően odaadta jogosítványát lefénymásolni az alkalmazottaknak, így szabad prédát állítva magából.

black s, genfi autószalon, infiniti, q60

black s

Minden idők legdurvább Infinitije

időpont:2017. március 20. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Infiniti Project Black S egyelőre egy darabban létezik, ám ha komoly érdeklődés mutatkozik rá, akár sorozatban is gyárthatják. A Genfi Autószalonon debütált brutális gép Formula 1-es technológiát használ, teljesítménye 500 lóerő körül van.

detroit, infiniti, változó sűrítés, vc-turbo

dízel alternatíva

Változó sűrítésű benzinmotort mutat be az Infiniti

időpont:2016. december 30. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az Infiniti a januári Detroiti Autószalonon a közönség elé tárja változó sűrítésű benzinmotorjának sorozatgyártásra kész változatát. A VC-Turbo 2 liter lökettérfogatból 272 lóerőt és 390 Nm nyomatékot termel, mindezt a dízelmotorokra jellemző gazdaságossággal párosítva.

infiniti, peking, qx30

qx inspiration

Ilyen lesz az Infiniti következő SUV-ja

időpont:2016. április 24. 19:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Pekingi Autószalonon áll a közönség elé az Infiniti legfrissebb koncepciója, a QX Sport Inspiration, amely mutatja, milyen lesz a márka következő kompakt szabadidőautója. Nos, semmiképp sem unalmas.

detroit, g37, infiniti, infiniti q60, q60

q60

Gyönyörű kupét épített az Infiniti

időpont:2016. január 21. 18:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Detroiti Autószalonon debütált az Infiniti új kupéja, a Q60, amelyet a márka új fejlesztésű, 400 lóerős ikerturbós V6-os motorja hajt. A lendületes formájú kétajtós megerősíti az Infiniti jelenlétét a prémium kupék szegmensében. Az év második felében kerül piacra.

infiniti, q50, új infiniti

japán prémium

Felfrissült az Infiniti Q50

időpont:2015. december 23. 18:40

szerző:Autoblog

címkék:

A 2016-os modellévre megújult az Infiniti középkategóriás modellje, a Q50. Továbbfejlesztették a kocsi egyedülálló dinamikus adaptív kormányzását és felfüggesztését, a legnagyobb újdonság azonban az új, 3 literes ikerturbós V6-os motor megjelenése.