/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ellopta az autót, de ott hagyta jogosítványmásolatát a tolvaj – videó

2017. június 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kereskedésből tulajdonított el a próbakör megtétele előtt egy Infinitit a világ talán legbutább tolvaja, aki cselekedetét megelőzően odaadta jogosítványát lefénymásolni az alkalmazottaknak, így szabad prédát állítva magából.

Nem tudni, hogy zavarodottságában vagy előre megfontolt szándékkal tette magáévá egy Infiniti G37-est az a Texas állambeli amerikai autótolvaj, aki egy hatalmas hibát vétett cselekedete előtt.

Történetesen odaadta az autókereskedés alkalmazottjának jogosítványát, hogy próbakörre vihesse a kiszemelt járgányt, ám ahelyett, hogy megvárta volna, míg az előző kuncsafttal végez az eladó, beindította az autót és elhajtott vele. Mivel Amerikában a jogosítványokon többek között a tulajdonos lakcíme is szerepel, így először otthon próbálták tetten érni a férfit, aki valóban itt lakott, ám a hozzátartozók elmondása alapján már hetek óta nem mutatkozott náluk, így ez sikertelennek bizonyult.

Végül rendőrségi bejelentés lett az ügyből, s bár egyelőre nem találják, az ominózus, május 26-i eset óta már háromszor látták az autót a városban, egyszer az egyik alkalmazott követte is egy ideig, ám végül a nagy forgalomban elvesztette nyomát. A rendőrség egyelőre annyit kér, hogy senki ne próbálja meg önkényesen megállítani vagy leleplezni a férfit, mert agresszívan viselkedhet, illetve akár fegyver is lehet nála.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/