/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ellopta az autót, de ott hagyta jogosítványmásolatát a tolvaj – videó

2017. június 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kereskedésből tulajdonított el a próbakör megtétele előtt egy Infinitit a világ talán legbutább tolvaja, aki cselekedetét megelőzően odaadta jogosítványát lefénymásolni az alkalmazottaknak, így szabad prédát állítva magából.

Nem tudni, hogy zavarodottságában vagy előre megfontolt szándékkal tette magáévá egy Infiniti G37-est az a Texas állambeli amerikai autótolvaj, aki egy hatalmas hibát vétett cselekedete előtt.

Történetesen odaadta az autókereskedés alkalmazottjának jogosítványát, hogy próbakörre vihesse a kiszemelt járgányt, ám ahelyett, hogy megvárta volna, míg az előző kuncsafttal végez az eladó, beindította az autót és elhajtott vele. Mivel Amerikában a jogosítványokon többek között a tulajdonos lakcíme is szerepel, így először otthon próbálták tetten érni a férfit, aki valóban itt lakott, ám a hozzátartozók elmondása alapján már hetek óta nem mutatkozott náluk, így ez sikertelennek bizonyult.

Végül rendőrségi bejelentés lett az ügyből, s bár egyelőre nem találják, az ominózus, május 26-i eset óta már háromszor látták az autót a városban, egyszer az egyik alkalmazott követte is egy ideig, ám végül a nagy forgalomban elvesztette nyomát. A rendőrség egyelőre annyit kér, hogy senki ne próbálja meg önkényesen megállítani vagy leleplezni a férfit, mert agresszívan viselkedhet, illetve akár fegyver is lehet nála.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/