Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos Infinitik 2021-től

2018. január 20. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

Az Infiniti a Detroiti Autószalonon bejelentette, hogy 2021-től villamosított hajtáslánccal is kínálni fogja modelljeit, s még abban az évben bemutatja első villanyautóját. 2025-re a tervek szerint az elektromos járművek a márka globális értékesítéseinek több mint a felét teszik majd ki.

10624-INFINITIQInspirationExterior12

Jó hír, hogy hasonlóan gyönyörű járművekre lehet majd számítani, mint például a Detroitban bemutatott Q Inspiration tanulmányautó, amely megnyerte az idei autókiállítás EyesOn Design díjának a legjobb koncepció és legjobb belső design díjait. A dizájnon túl az Infiniti jelenleg erőátviteli rendszerének fejlesztésével teljesen új szintre emelkedik majd az elektromos vezetési élmény.

Az Infiniti, mint a Nissan prémium márkája, tisztán elektromos és e-power járművek kombinációját fogja kínálni, így bemutatva az alacsony kibocsátású járműtechnológia teljes skáláját.

EV_EPOWERAz Infiniti saját e-power technológiája egy kis benzinmotort tartalmaz, amely feltölti a nagy kapacitású akkumulátort, így nincs szükség külső elektromos töltőforrásra. Így biztosítva a hagyományos tankolás kényelmét, ugyanakkor ugyanazt a vezetési élményt nyújtva, mint egy tisztán elektromos jármű.

A hangsúlyt az alacsony károsanyag-kibocsátással járó technológiára helyezve az Infiniti a globális értékesítésének több mint felét elektromos járműveiből várja 2025-re.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Zöld autó

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!