/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rendhagyó tanulmányban az Infiniti jövője

2018. augusztus 28. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

Az Infiniti Prototype 10 tanulmány a múlt és a jövő között teremt hidat azzal, hogy klasszikus speedsterként, de már egy elektromos kor gyermekeként született. A 2018-as Pebble Beach Concours d’Elegance keretében leleplezett modell az Infiniti kreatív és ambiciózus terveinek fizikai megtestesítője.

A technológiai innovációt kiemelt helyen kezelő márkaként az elektromos hajtás a következő magától értetődő előrelépést jelenti az Infiniti számára. 2021-től minden új Infiniti modellben lesz elektromos hajtás a még kimagaslóbb teljesítmény érdekében. A Prototype 10 betekintést enged a márka terveibe, amelyek a vezetési élmény, a lenyűgöző menetteljesítmények és a magabiztos hatótáv egyesítéséről szólnak.

A 2017-es Pebble Beach Concours d’Elegance-on leleplezett Prototype 9 koncepció után az Infiniti ezúttal is a múltból merített ihletett a vállalat jövőjének előrevetítéséhez. A márka formatervezői által megálmodott vízió a korai kaliforniai speedsterek legszebb hagyományait eleveníti fel, modern köntösbe ültetve minden idők egyik legikonikusabb autókialakítását.

Ez az első projekt, amely Karim Habib, az Infiniti új formatervezési igazgatójának irányítása alatt született, és a márka jövőbeli formanyelvét szemlélteti.

Az új koncepció előrelátó gondolkodásmódja, letisztult esztétikája a jelenlegi modellek formanyelvének természetes továbbgondolásaként jött létre, az Infiniti Q Inspiration és Prototype 9 tanulmányok újításait ötvözve. A monoposto, vagyis együléses belső tér a márka vezetőközpontú beállítottságát helyezi az előtérbe, miközben szemlélteti az új, flexibilis lehetőségeket, amelyeket az elektromos hajtásláncok és a rugalmas platformok biztosítanak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/