/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A dubaji rendőrség új autói

Ezúttal nem egzotikus vagy ritka autókkal bővült a világ egyik leggazdagabb rendfenntartó szervének gépjármű-parkja, hanem növelt hatótávval rendelkező elektromos járművekkel. Egyszerre nyolc Chevrolet Bolt került a dubaji rendőrség flottájába.

Miközben többször írtunk, milyen drága és villámgyors autókat kapott a dubaji rendőrség, ezúttal nem a villogás vagy a fényűzés, hanem a praktikum és a környezettudatosság szerepeltek az első helyen, ugyanis nyolc darab Chevrolet Bolt (idehaza Opel Ampera) elektromos négykerekű került az arabok tulajdonába.

„A Chevrolettel kötött együttműködésünk a hatásosabb szolgálatért és Dubai környezettudatos hozzáállásáért jött létre. A nyolc új Chevrolet Bolt EV autó dubaji rendőrséghez kerülése nagy hatással lesz azon célunk elérésében, hogy népszerűsíteni tudjuk az elektromosság előnyeit az Emirátusban” – mondta Dr. Muhammad Nasser Al Razooqi, közlekedési miniszter.

Az Arab Emirátusok legnagyobb városának rendfenntartó szervei természetesen fehér alapon zöld csíkokkal és feliratokkal díszített Boltokat kapnak LED fényhidakkal szerelve.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/