/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Fiat roadster, ami Ferrari akar lenni

2017. április 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Igen, volt olyan időszak az autógyártás történetében, amikor egy Fiat modellt kis-Ferrarinak neveztek, ám azt határozottan nem az új, Mazda MX-5-tel közösködő 124 Spiderre értették az emberek. Valaki mégis feldíszítette kedvencét az ágaskodó paripás logóval.

„Ha felnövök, Ferrari leszek” – hirdethetné magán a feliratot az alábbi Fiat 124 Spider, melynek tulajdonosa akarata ellenére is gúnyt űzött kedvencéből.

ferrari124

A teljesen gyári állapotúnak tűnő roadster csupán egyetlen dologban tér el eredeti önmagától, ez pedig a jelvény. A tulajdonos ugyanis minden Fiat logót Ferrarira cserélt, amitől az összkép inkább vicces lett, mint komoly. Ennél még az is jobb ötlet lett volna, ha Mazda logókat biggyeszt a 124-esre, hisz az olaszok a japánokkal közösen fejlesztették az autó legtöbb részét – tulajdonképp csak a külső design és a motorválaszték tér el a két autón, ám a Ferrarival biztosan nincs egy közös alkatrésze sem a kis roadsternek.

Már csak az a jó kérdés, hogy legalább valahonnan sikerült eredeti jelvényeket szereznie vagy csak olcsó másolatok díszelegnek mindenhol – bár ettől biztos nem lesz értékesebb az olasz élményjárgány.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/