/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Föld egyetlen utcai Aston Martin Vulcanja

2017. december 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Aston Martinok királya megmutatta magát a közúton, miután egy brit cég utca legálissá varázsolta. Ehhez új lámpák, irányjelzők, macskaszemek és persze a rendszám felhelyezésére volt szükség, így ez az eddigi egyetlen utcai Vulcan jelenleg.

A tulajdonképp brit családi manufaktúra RML Group megalkotta a világ első utcai Aston Martin Vulcanját.

A cég még másfél éve jelentette be terveit a projektre vonatkozóan, s mostanra készültek el egy barna példánnyal, melyet néhány szerencsés újságíró már ki is próbálhatott, s az első visszajelzések alapján borzasztóan élvezett.

Ami elsőre feltűnhet, hogy rendes fényszórók kerültek az utcai pályaautó orrára, míg az eredetileg ezt a szerepet betöltő keskeny lámpákból nappali menetfények lettek – egyúttal a lökhárítót is lecserélték. Persze a hátsó fronton sem maradhatott minden az eredetiben: a nem túl impozáns, utólagos macskaszemeket kellőképp kompenzálják a hatalmas szárny széleire telepített irányjelző fények, míg a jellegzetes hátsó lámpákat takaróelemekkel tették legálissá.

A hajtásláncot érintetlenül hagyták a mérnökök, így a 7.0 literes V12-es továbbra is 820 lóerő leadására képes. Mint az ismert, a Vulcanból csupán 24 darabot készít az Aston Martin, ám valószínűleg nem ez az utolsó példány, melyet közút-legálissá alakíanak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/