/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aston martin, one-77, victor, vulcan

victor

Ilyen Aston Martin nincs még egy

időpont:2020. szeptember 08. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin Q részlege a közelgő londoni Concours of Elegance seregszemlén mutatja be a Victort, a teljesen egyedi, retró vonalvezetésű szupersportautót. A Victort a One-77 modell Cosworth által tuningolt motorja hajtja és 836 lóerős.

aston martin, db11, rml group, vulcan

Az egyetlen utcai Aston Martin Vulcan – videó

időpont:2017. december 28. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin összesen 24 darab Vulcant épített, ám közülük csak egyetlenegy használható közúton. Most megnézhetjük, hogy milyen módosításokat kellett végezni az autón. Az első fényszóró- és tükörpár csak a kezdet volt…

a nap képe, egyedi autó, új aston martin, vulcan

Non plus ultra

A nap képe: A Föld egyetlen utcai Aston Martin Vulcanja

időpont:2017. december 22. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az Aston Martinok királya megmutatta magát a közúton, miután egy brit cég utca legálissá varázsolta. Ehhez új lámpák, irányjelzők, macskaszemek és persze a rendszám felhelyezésére volt szükség, így ez az eddigi egyetlen utcai Vulcan jelenleg.

aston martin, limitált kiadás, pov video, versenyautó, videó, vulcan

Mesés Aston Martin

Ilyen, amikor kitör a Vulcan – videó

időpont:2017. augusztus 07. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Akár egy GT szériás versenyautó, olyan hangokat hallat magából, úgy néz ki és úgy is megy az Aston Martin Vulcan. Az csodás sportkocsit most a pilóta szemszögéből figyelhetjük meg munka közben. Autóőrülteknek kötelező videó!

aston martin, genfi autószalon, vulcan

vulcan

A nap képe: az ördög maga

időpont:2017. március 09. 10:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon bandukolva, a Castrol-BP standján belefutottunk a kiállítás legördögibb masinájába, egy Aston Martin Vulcanba. A versenypályás használatra tervezett Vulcanból csak 24 darab készül, így élőben megpillantani egyet különleges élmény volt.

aston martin, avro vulcan, vulcan

csúcstalálkozó

A két Vulcan randevúja – videó

időpont:2015. október 06. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin jelenlegi legdurvább autója bevallottan a legendás hidegháborús bombázó, az Avro Vulcan után kapta a nevét. Az utolsó repülőképes Vulcan a hónap végén utolsó útjára készül, előbb azonban találkozott a brit járműipar másik kiemelkedő alakjával.

aston martin, vulcan

vulcan

A legextrémebb Aston Martin

időpont:2015. február 26. 19:25

szerző:Autoblog

címkék:

Összesen 24 darab készül az Aston Martin eleddig legerősebb autójából. A Vulcan nem hasonlít egyetlen másik Aston Martinra sem, technikája pedig a márka több évtizedes motorsportos tapasztalatából építkezik. A Genfi Autószalonon csodálható meg először élőben.