/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Ford Fiesta RS lehetséges megvalósulása

2015. augusztus 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Focus RS kedvező fogadtatásán felbuzdulva, a Ford valószínűleg hamarosan elkészíti a Fiestából is a legsportosabb kiadást. Az apró méregzsák így egyedülállónak bizonyulna kategóriájában, ám erre 2017-ig még biztos várnunk kell.

A Ford Focus RS-re alapozva már korábban megjelentek az első képek a Fiesta legkomolyabb átiratáról anélkül, hogy a gyár bármit is mondott volna róla.

Mostanra azonban szinte biztosra vehető, hogy érkezni fog a kis méregzsák, amely a kemény, de bizonyos esetekben mégsem kellően sportos ST fölött fog elhelyezkedni teljesítményét és árát tekintve egyaránt.

Bármi is legyen majd az, a gyártó közeli információk szerint 2017 előtt biztosan nem fog megérkezni a piacra, azonban valószínűleg egyik lesz a Ford Performance részlege által ígért 12 darabos sport-sorozatnak, melyeket 2020-ig szeretnének kiadni a különböző modellekre építve.

Ha megvalósul a Fiesta RS, akkor szinte biztosan az ST-ben használt – és Nagy-Britanniában 197 lóerősre, valamint 290 Nm-esre húzott – 1.6 literes turbófeltöltős soros négyhengeres benzinmotor átirata kerülhet bele a szűk hely és az öntömeg alacsonyan tartása végett.

A külsőt persze a Focus RS-ről már ismert szárny, széles kerékjárati ívek, különböző légbeömlők, nagyobb lökhárítók, komolyabb felnik és fékek teszik majd vadabbá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/