/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: A legcukibb terepjáró

2018. március 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem sok klasszikus formájú terepjáró készül már manapság, így kifejezetten üdítő látványt nyújt a Suzuki Jimny nevű mini terepese, amelyet most újabb virtuális képen vehetünk szemügyre.

Még tavaly augusztus végén írtunk az idő előtt lebukott új Jimny formatervről, ám azóta nemigen érkeztek hírek a modellt illetően.

Most azonban megtört a jég és egy új elképzelés látott napvilágot a Motor1.com jóvoltából az eddigi kémfotók és kiszivárgott képek alapján, amely egy lekerekített kockaformát vetít elénk.

Az apró kasztnit a méretes kerékívek, a kerek első lámpák, a nagy ablakok és a fekete műanyag lökhárítók teszik vonzóbbá, miközben megmaradnak a klasszikus vonások, ahogyan az évről évre sikeres nagy terepesek esetében – mint amilyen a G-osztály a Mercedesnél vagy a Defender a Land Rovernél. Ilyen például a vertikálisan tagolt hűtőrács, a már említett kerek fényszórók – melyek végre nem kaptak otromba burákat – vagy a hátsó ajtón található fedett pótkerék. Természetesen a háromajtós tagoltság is megmaradt, de a hátsó lámpák már csak a lökhárítóban találhatók meg.

Ami a belsőt illeti, az egyszerűségen volt a hangsúly, azaz kevés gombot és formabontó elemet találunk a műszerfalon, de például az új Swiftből ismerős klímavezérlő köszön vissza a négyes tagolású, érintőképernyős központi kijelzővel együtt. A kormánykerék is az új Suzuki trendet követi.

Talán a jövő heti Genfi Autószalonon végre felfedik az újdonságot a japánok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

szabó ernő
2018-03-03 - 22:31

Kőrössy úr!
Ha nem ismeri egy idegen szó jelentését akkor inkább ne használja! A “horizontális” az vízszintest jelent, a hűtőrács pedig függőlegesen tagolt nem vízszintesen.

Kőrössy Balázs
2018-03-03 - 22:59

Köszönjük az építő jellegű hozzászólást, bár a megfogalmazás lehetett volna egy kissé kifinomultabb is! Mindenesetre javítottuk az elírást.


*/