/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legdurvább Land Rover Defender

2018. november 20. 15:07   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán nincs is szebb autó a keményen dolgozó, kétkezi munkás férfiember számára, mint egy kipofozott Mercedes G-osztály vagy egy Land Rover Defender. Utóbbiból készített egy pickupot a Kahn Design a Chelsea Truck Company segítségével. Menő platós lett belőle.

Nem kell sokat várnunk a teljesen megújuló Land Roverre, addig is a Kahn Design még csavart egyet a népszerű terepjárón, hogy legyen mi után vágyakoznia a megalomán munkásembereknek.

A tuner a Chelsea Truck Company átépítő céggel karöltve egy négyajtós platós terepjáróvá alakította az SUV-t, de nem akárhogy: egy új első és hátsó lökhárító, fekete hűtőrács, LED nappali menetfények, átdolgozott motorháztető és 9×16 collos selyemfényű fekete Defend 68 alufelnik is kerültek rá 285/75-ös terepabroncsokkal. Ezt tökéletesen kiegészítik az extra sárfogók, a fekete bukókeret, illetve az oldalankénti egy-egy kipufogóvég. Az egész karosszériát vulkánkő színű és kinézetű selyemfénybe burkolta a cég, a magasságot pedig 50,8 mm-es intervallumban lehet változtatni a terepviszonyok függvényében.

A külsőhöz méltó beltérrel is büszkélkedhet a Defender pickup, így kagylósított sportülések, különleges mintázatú bőrkárpitozás, alumínium kormánykerék és pedálok, valamint egyedi, kézzel készített díszítések kerültek a kabinba, hogy a luxusérzet se szenvedjen csorbát.

Az egyébként 2015-ben gyártott Defenderben egy 2.2 literes turbódízel aggregát dolgozik kézi kapcsolású sebességváltóval, jelenleg 13679 kilométer (mivel jobbkormányos, így angolszász mértékegység szerint 8500 mérföld) található benne, s épp eladó az alábbi oldalon 69 999 fontért (25,3 millió forintért), ami nem olcsó, de értéktartó egyedi jármű lévén nem is mondhatjuk pimaszul soknak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/