/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A maffiától elkobzott autó új élete

2017. április 07. 06:59   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Általában, ha a bűnüldöző szervek lekapcsolnak egy illegálisan tartott négykerekűt, a megsemmisítés vár rá, esetleg elárverezik, de az a legritkább esetben fordul elő, hogy szolgálatba állítják. Egy ex maffia Ferrari 458 Spider azonban rendőrautó lett.

A milánói rendőrség egy igencsak egzotikus autót állított flottájába, ráadásul tulajdonképpen ingyen.

A szóban forgó négykerekű nem más, mint egy Ferrari 458 Spider, melyet a bűnüldözők a helyi maffiától koboztak el még 2015. szeptemberben, az olasz törvények értelmében az efféle úton szerzett tárgyaknak pedig kérvényezhetik a megtartását a testületek. Ezt engedélyezték is, úgyhogy megkaphatta a zöld matricázást, valamint az ülések fölötti részen a kék villogókat.

Így került szolgálatba a nyitott tetejű sportautó. Ám, mielőtt arra gondolnánk, hogy az autópályák réme lesz belőle, a rendőrség dubaji szervezethez hasonlóan ezt a modellt csak kiállításokra fogja vinni, hogy megértesse az emberekkel, a bűn nem kifizetődő.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/