/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A márka, amelynél még a benzint is címre viszik

2016. október 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Bentley egy olyan kényelmi szolgáltatást talált ki autóihoz, amilyet eddig semelyik prémiumgyártó nem. A márka járműtulajdonosainak mostantól a tankolással sem kell vesződniük, ugyanis házhoz hozzák a kívánt üzemanyagot és be is töltik azt.

A kaliforniai Bentley tulajoknak mostantól nem kell amiatt aggódnia, hogy melyik benzinkútra és mikor menjenek, ha a mutató a már kellemetlen szintre süllyed, ugyanis egy új szolgáltatás keretein belül ezt mások végzik el helyettük.

A cég a Filld névre hallgató okostelefonos üzemanyag-házhozszállítási alkalmazással együttműködve teszteli a szolgáltatást egyelőre csak a kaliforniai Bentley-kkel. Ennek keretein belül az applikációt használóknak csupán a címüket és az időpontot kell megadnia, amikorra teli tankot várnak, majd semmi más teendőjük nincs, mint várni.

A Connected Car integrált összekötő program segítségével még az üzemanyag töltőnyílása is távirányítással nyílik, így ott sem kell lenniük a töltés időpontjában. A jövőben a két cég ezt szeretné odáig fejleszteni, hogy az autó önmagának legyen képes adott mennyiségű hajtóanyagot rendelni bizonyos feltételek és szokások figyelembevételével.

Mi az igazi luxus, ha nem ez?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/