/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (4) |
| Több

A nap képe: A nagyon limitált Dacia Sandero

2017. június 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megszámlálhatatlanul jól fogy a Dacia Sandero modellje, még a terepesnek álcázott Stepway kiadásban is. Ebből a fajtából készít a rajongók szavazatai alapján három lehetséges jelölt közül egyből csupán 150 darabot a francia-román gyártó.

A Dacia neve hallatán nem a limitált vagy a különleges szavak jutnak először az ember eszébe, mégis a gyártó a Párizs mellett tartott 9. éves piknik alkalmából – melyre körülbelül 10 ezer rajongó látogatott el – jelentette be, hogy készít egy különleges kinézetű Sandero Stepway modellt.

A „nagyon limitált kiadás” 150 példányban fog elkészülni azon három ötlet egyikéből, melyre a legtöbb szavazat érkezik. Az első a City névre hallgató, fekete kasztnin fehér, városi mintázatot kapott tetővel és tükrökkel rendelkező szupermini, míg a Navy a tengerészetnek állít emléket fehér-kék, horgonymintás összeállításával. A harmadik lehetőség az igazán színes Pop Art fekete alapon színes csíkokkal.

A szavazatok leadására júluis 12-ig van lehetőség, csak ezek után derül ki, hogy melyik változat és milyen motorral kerül gyártásra az év végéig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Gál János
2017-06-30 - 08:21

A román autókra jellemző a szépen becsomagolt zsákbamacska.

Szederkényi Csaba
2017-06-30 - 10:43

Sajnos mi egy buta nép vagyunk, s csak lassan tanulunk. A mai Dáciá sokkal inkább francia, mint a Mercedes, vagy az Audi német. Azzal a különbséggel, hogy a “német márkákat” a pár éve még a tehéntőgyén gyakorló magyarok, azeriek, migráncsok szerelgetik, addig a Dáciákat 50 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező hazaiak. Vettem én is egy Dustert, ár-értékben verhetetlen, jól is megy, csak a szerelők utálják.: 45 ezer km után még nem kellett hozzányúlni, csak a kötelezőn.
Érdemes venni a többszázer km-t visszatekert nyugati roncsokat….

Visy Katalin
2017-06-30 - 17:31

14 éves a Dacia Logan-om. Ezelőtt volt Mazdám,Audim,Opelem,de ha a Logant egyszer majd le kell cserélnem,újból csak Daciám lesz! Sosem hagyott még cserben,fogyasztása kiváló,családi autónak is kitűnő.Főalkatrészeket még nem kellett cserélni,igaz,még “csak” 300 ezer km-t futott. Jól kitalált,remekül összerakott , méltatlanul lenézett autó.

Ernő
2017-07-01 - 07:49

Mely román autókra jellemző a zsákbamacska ? 4 éves a Dacia
Logan MCV -t használok , Sok elégedett Dacia tulajdonost ismerek, olyannal még nem találkoztam aki megbánta volna döntését e téren, az elmúlt 13 évben.


*/